2821
2789

شاید نسبت به نظرمگارد بگیرید . منم از سر بیکاری دیگه نمیدونم با کی حرف بزنم

من خودم شاغلم.درس خوندم . درامد دارم خونه ای ک توش زندگی کنیم و یه خونه مسکن ملی به اسمم دارم . ماشینم به اسمم دارم . طلا هم به حد کافی دارم

بازم با همه اینا مطیع و گوش به فرمان شوهرم باید بمونم . در عمل انگار هیچ اختیاری از خودم ندارم . هر جا بگه میرم هرچی بگه میخورم هرکاری بگه می کنم . با این ک خیلی وقتا دعواش هم می کنم حرفشم گوش نمیدم ولی بازم حس می کنم مثل موم تو دستشم و تهش هرچی اون بخواد همون میشه

تا مجرد بودم همین بود ماجرا . اونجا اختیارم دست پدرم بود . پدرم با ازدواجمون مخالفت کرد افتادم دست شوهرم

سردفتر اسناد رسمی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینجور که شما رفتار میکنی بله در مورد شما صدق میکنه متاسفانه

اما در کلیت حرفتون درست نیس

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

خب این برده بودن نیست. اگه چیز نادرست و غلطی بگه که گوش نمیدی. اگه گوش میدی بدون داد و بحث یعنی حرفش رو قبول داری. به خودت بزارن شاید اون کار رو خودکار انجام بدی.

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"

کلا زندگی دختر ایرانی به استثنا بعضی موارد همینه

اختیار از خانواده ای به خانواده ای دیگه منتقل میشه و هیچوقت دست خودش نیست

کاربری از اردیبهشت بهم واگذارشده وتاپیکهای قبل مال من نیس

خب نکنید این کارو. ارزش خودتون رو حفظ کنید. مدیریت خانواده هم حتی باید با شما باشه چه برسه به زندگی شخصی خودتون

نه من برده نبودم هیچوقت و نخواهم بود. همیشه مورد احترام واقع شدم

شما گیر یه آدم اشتباه افتادی چرا ب همه ی خانوما میگی. برده؟دختری مثل شما وقتی مستقل بود باید با یکی مثل خودت ازدواج میکردی عزیزم

پروف خودمم 💖کاربر قدیمی هستم (خانومای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن ❤️💅🏻 درخواست دوستی قبول نمیکنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز