2821
2789
عنوان

ازدواج

587 بازدید | 55 پست

دوستان دور و بر خودم دخترایی میبینم که سنشون کمه مثلا زیر ۲۰ سال بعد سنتی و خیلی سریع ازدواج میکنند با خودم میگم اینا چطور ایتقد سریع ازدواح میکند؟!

من واقعا هم از ازدواج ترس دارم و واقعا به شدت سختگیرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کلا سنتیا راحت گیرندرگیرشون نشو

درگیر چی نشم؟

همین دیشب مراسم عقد بودیم اول سنتی و دوم اختلاف سنی زیاد ۱۵ سال بعد بدتر عروس خودشو قر میده😂 با خودم میگم اینا چی فکر میکنن با خودشون

کلا سنتی بحثش جداست و برای من نوعی قابل هضم نیست راستش

برا منم قابل هضم نیس

همین دیشب مراسم عقد بودیم اول سنتی و دوم اختلاف سنی زیاد ۱۵ سال بعد بدتر عروس خودشو قر میده😂 با خودم میگم اینا چی فکر میکنن با خودشون

درگیر چی نشم؟همین دیشب مراسم عقد بودیم اول سنتی و دوم اختلاف سنی زیاد ۱۵ سال بعد بدتر عروس خودشو قر ...

همون دیگه درگیر سوالات نشو

عوالم خودشونو دارن

دیگه دنیا به اینام احتیاج داره لابد

عادت های اتمی و اثر مرکب

عزیزم بعضی‌ها شناخت ندارن و از روی احساسات تصمیم میگیرن و خانواده هم بخاطر اینکه در آینده مشکلی پیش نیاد موافقت میکنن

بعضی‌ها هم واقعا طرف و دوست دارن و به شناخت از خودشون رسیدن 

گلم تو جامعه نگاه کنی ی دختر 18ساله با ی دختر 18 ساله فرق داره 

درسته از نظر سن برابرن اما عقل و درک نه

بعضی‌ها میتونن ی خانواده رو بچرخونن 

بعضی‌ها تو کار خودشونم موندن چه برسه به اینکه بخوان خانواده اداره کنن

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️
همون دیگه درگیر سوالات نشوعوالم خودشونو دارندیگه دنیا به اینام احتیاج داره لابد

والا این سرعت ازدواج واقعا برام قابل هضم نیس😂 تا طرف میل خودم نباشه و اوکی نباشیم اصلا نمیتونم زندگی کنم باهاش

درگیر چی نشم؟همین دیشب مراسم عقد بودیم اول سنتی و دوم اختلاف سنی زیاد ۱۵ سال بعد بدتر عروس خودشو قر ...

منم پارسال رفتم عروسی یکی از آشناها دوماد ۱۱ سال بزرگتر با اینکه می‌دونستن قبلا زن صیغه ای داشته ازدواج کرد الانم بچش ۲ ماهشه 

سن خانمه ۱۶ ۱۷

بسپرش به خدا...🌿🤍

منم پارسال رفتم عروسی یکی از آشناها دوماد ۱۱ سال بزرگتر با اینکه می‌دونستن قبلا زن صیغه ای داشته ازد ...

یه سریا اجازه اشنایی میدن مقلا حداقل دوماه وقت میذارن ولی نه اینکه ایتقد سریع عقد کنند اونم کمتر دوهفته