2777
2789
عنوان

خانمای با تجربه یه لحظه میاید

126 بازدید | 19 پست

خانما بنظرتون جنسیت نی نی مون چیه🤩

خواهرم دیروز رفته سونو ان تی اولش بهش گفته خیلی اروم احتمالا دختر بعد گفته قلبش به پسر میخوره ولی برا هیچ کدوم احتمال بیشتر نداده

علائمشم الان تایپ میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم تمام علایم دخترو داشت ولی پسر بود 😁 الانم نازش از دخترا بیشتره

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

چند ماهشه؟؟ اگه شکمش بزرگه و رو ب جلوس و باسنش بزرگتر شده و موقع راه رفتن کمی شبیه اردک راه میره پسره...اگه بچه توی پهلو و شیکم کوچیک نشون میده دختره....اینا از تجربست و جنبه علمی نداره و همیشه هم ١٠٠ درصد نیست

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چند ماهشه؟؟ اگه شکمش بزرگه و رو ب جلوس و باسنش بزرگتر شده و موقع راه رفتن کمی شبیه اردک راه میره پسر ...

دکتر دیروز گفت دوازده هفته و یک روز

شکمش خیلی بزرگ نشده اخه ۴ کیلوهم وزن کم کرده ولی خب همون مقدارم رو به جلو و تو پهلوهاش نیست

دکتر دیروز گفت دوازده هفته و یک روزشکمش خیلی بزرگ نشده اخه ۴ کیلوهم وزن کم کرده ولی خب همون مقدارم ر ...

انشالله هر چ دوس داره همون بشه و سلامت دنیا بیاد...خاله بودن شبیه مادر بودنه ذوق شما بیشتره و منتطرشی😍

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم