2777
2789

من مجردم یکی از اقوام که به شدتتت رودرواسی داریم باهاشون خیلی وقتا متوجه یسری چیزا میشم ازش خانما خیلی زود متوجه میشن

ایشون یبار به من درخواست فالو داد و من رد دادم دوبار دیگه هم درخواست داد ولی این بار جلو بقیه گف چرا قبول نمیکنی یا رد میکنی گفتم متوجه نشدم

پ ن: اینم بگم که هیچ کدوم از فامیلای خانم رو فالو نکرده به جز درخواست به من

لایک نکن😱 لایک نکن😱😱میگم لایک نکن😱😱😱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی توجهی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بی توجهی و فاصله گرفتن 

این آدم ها رو حتی نباید بهشون محل داد 

یکم توجه کردن بهشون باعث میشه فکرای پلید تو ذهنشون بیاد

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

مگه هرکی درخواست داد منظوری داره؟؟ اونم اینکه تو جمع هم گقته؟؟!!!

خب ابتدا گفتم متوجهم منظور داره وگرنه آدمای زیادی درخواست فالو میدن 

اونایی که متاهل هستن شرم ندارن واقعا شایدم مریض هستن البته شما هم به پوششت دقت کن

ادم مریض باشه چه ربطی به پوشش داره؟ البته کلا بد لباس نمیپوشم