2777
2789
عنوان

اون سفیده و بی مو من سبزه پر مو

454 بازدید | 35 پست

بدش میاد از پرمویی و میگه ارایش دوست نداره بنظرتون ب مشکل میخوریم بعد

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سللام یعنی ظاهرتونو نپسندیده؟

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
عزیزم مگه قرار نیست شیو کنی؟

کل بدن اخه و لیزر خیلی ضرر داره میگن

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
سللام یعنی ظاهرتونو نپسندیده؟

فکر کنم سبزه دوست نداره و ارایش. ولی میگه دارم

کی گفته ضرر داره ای خدا یه کم مطالعه کنید من ۴ ساله میرم(چون موهام بوره دائم باید برم) ولی اطرافم هرکی موهاش تیره بوده زودتر نتیجه گرفته الان کسایی هستن ک ۱۰ سال میرن

بعدشم طول موج لیزر فقط از پوست رد میشه تا قلبت که نفوذ نمیکنه

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱
اگه سبزه و سفید بودن براش مهمه ..بیشتر فکر کن

تو خانوادش ارایش نمیکنن اصلا ولی من عادت دارم

کی گفته ضرر داره ای خدا یه کم مطالعه کنید من ۴ ساله میرم(چون موهام بوره دائم باید برم) ولی اطرافم هر ...

اها برا بارداری اینا چی. بعد موهای من کرکی هست 

فکر کنم سبزه دوست نداره و ارایش. ولی میگه دارم

اولین چیز ظاهره مطمئن شو ظاهرتو دوست داره بعد جدیترش کن

شوهر خواهر من زن سبزه متنفره با یه خانم سبزه ازدواج کرد هی گذشت گذشت بچشون ۵ ساله شد دیگه واقعا نتونست تحمل کنه.خانومشو طلاق داد خواهر من که سفید رو گرفت

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
کی گفته ضرر داره ای خدا یه کم مطالعه کنید من ۴ ساله میرم(چون موهام بوره دائم باید برم) ولی اطرافم هر ...

سلام ، من بعضی جاهای بدنم خیلی موهای کمرنگ و نازکی داره، بنظرت اونجاها رو هم لیزر کنم؟میترسم موهاش ضخیم بشه بدترشه

اصلا ضرر نداره این موها به خاطر صنعتی شدن و به هم خوردن هورمون به وجود اومده در اصلش بیماریه و باید درمان بشه