2777
2789

فکر نمیکنم ربطی به دهه داشته باشه

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه سوال چرت و مضحکی

اخه چ ربطی ب دهه داره 

بعدم چه دردی از تورو دوا میکنه این سوال😑😐

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡

منی که فک میکردم بابا اینقدم داغون نیستن تا پر بازدید خوندم ....

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

والا اینا ی فحشا میدن ک پدرو مادر بدبخت تو خوابشونم نمیگن ی چیزی میگیداااا فقط دوستای ناباب و اینکه ...

من همچین چیزی ندیدم همش از تربیت پدرو مادره دوستم تاثیر داره ولی یه تایم کوتاه 

پس این بچه ها که با ادبن چجورین؟ تو مسیر زندگی اینا دوست ناباب نیومده؟ اصلا خود شخص دوست ناباب از کجا اینجوری شده؟ از شکم مادر که بی تربیت نبودن... تربیت نشدن و بهشون توجه کافی نشده 

@hasti_rahmati تو تاپیک پربازدید گفتی ک شوهرای ما دنبال دهه هشتادی هستن 

ولی باید بهت بگم ک شوهرای ما خراب نیستن ولی تو طبق تجربه آت و کرمی ک داری بقیه رو دنبال خودت میکشونی خراب بودنت رو تو سایت جار نزن زشته

والا اینا ی فحشا میدن ک پدرو مادر بدبخت تو خوابشونم نمیگن ی چیزی میگیداااا فقط دوستای ناباب و اینکه ...

فحشای جدید..... به هم میگن خاک تو ک......... ت وای من یبار جلو مدرسه که همه بودن از راننده سرویس و اولیا و رهگذر و..... از یه دختر عصبانی شنیدم ت یک دقیقه به گوشام اعتماد نداشتم که درست شنیده باشم

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
من همچین چیزی ندیدم همش از تربیت پدرو مادره دوستم تاثیر داره ولی یه تایم کوتاه پس این بچه ها که با ا ...

متاسمانی تو سنین نوجوانی گروه همسالان خیلی مؤثره من اگه بهت بگم با یه فحش ناموسی به راحتی هم رو صدا میزنند باورت میشه؟! من هنوز از به زبون آوردن اون فحش رنگ به رنگ میشم و تو دهنم نمی‌چرخد برای کسی حتی تعریف کنم

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤