2777
2789
پس ثبات شخصیتی چی میشه خواهر 🥲😂

بنده اطلاعی ندارم 😂  

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون اینطوری نیستن اما نسبت به نسل‌های دیگه بیشتره چنین چیزی ، مخصوصا بین بچه های هشتاد و پنج به بع ...

ااره دقیقا 

شرایط جامعه خیلی فاجعه شده 

حالا همش هشتادیارو میگن 

اما نود که افتضاحه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

ن همشون اینطوری نیستن. با کلاس عاشون این‌طوری نیستن

ب هرحال توی هر قشری توی هر سنی تو هرچیزیییی ک فکرشو کنی ادم خوب و بد هست گفتم ک اشنا نشدم با تعداد زیادی از خوباشون فقط بدا رو دیدم. ولی کلا همه چی رو به عصبی بودن داره میره نسلامون هر دفعه عصبی تر میشن حتی بچه های خیلی کوچیک نمیدونم چرا

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
ااره دقیقا شرایط جامعه خیلی فاجعه شده حالا همش هشتادیارو میگن اما نود که افتضاحه

واقعا ، قبلا حتی الفاظ رکیک بین بزرگسالا هم کمتر دیده میشد

اما الان یجوریه تو خیابون راه میری بعضیا خیلی عادی به کار میبرن چنین چیزهایی رو 

یه جورایی مثل خیلی چیزای دیگه قبح این فحشها هم ریخته انگاری😐

چون دارن پیر میشن ولی فک میکنن هنوز بچه هستن ...والا زشته دیگه پشمام و برگااام و حاجی و...اه اوق

اتفاقا اینجوری خوبه شیطون و کودک درون فعال 

پشمام برگام حاجی مشتی ربطی به سن سال هم نداره ۵۰ سالمم بشه بازم از اینا استفاده میکنم

دختری با روح بنفش💜(2025Army)
چون دارن پیر میشن ولی فک میکنن هنوز بچه هستن ...والا زشته دیگه پشمام و برگااام و حاجی و...اه اوق

حالا برگام گفتن دهه هشتادیا فحش میسوب میشه یا به شما اسیب میرسونه

قطعا شمام تو زمان خودتون یه سری اصطلاحات داشتید که مدام استفاده کردید

خوب و بد همه جا هست و مسلما به تربیت خانوادگی طرف برمیگرده

ولی متاسفانه بینشون باب شده و وقتی توی جمع دوستان قرار میگیرن با فحاشی کردن حس باکلاسی و خفن بودن بهشون دست میده 

عین مشروب و سیگار و هر چیز بد دیگه ای که توی این سن جوونا میل به امتحانش دارن و فقط خودشون باید به این درک برسن که اینها مضرات جسمی و اجتماعی بیشتری براشون تاره تا خفن بودن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
اون اول اول فحشو از کی یاد گرفتن ؟ افرین از خونواده هاشون بستگی به فرهنگ خونوادش داره اگر از دوستشم ...

والا اینا ی فحشا میدن ک پدرو مادر بدبخت تو خوابشونم نمیگن 

ی چیزی میگیداااا 

فقط دوستای ناباب 

و اینکه نو جوونا تو این سن دوستا رو ب همه چی ترجیح میدن 

و تا ۲۲ یا ۲۳سالگی عاقل نمیشن 

هرچی میریم جلوتر بیشتر میفهمم ک همه ی زندگیمی

من دهه هشتادیم ولی تنها فحشی که میدم بی ادبه 😂

ولی اکثرا خیلییییی فحش های بدی میدن 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌