2777
2789
حالا برگام گفتن دهه هشتادیا فحش میسوب میشه یا به شما اسیب میرسونهقطعا شمام تو زمان خودتون یه سری اصط ...

تفاوت سنی نداریم ...خیر این الفاظ فقط از یه پسر ولگرد بی ادب در میاد ن یه دختر با شخصیت

@hasti_rahmati تو تاپیک پربازدید گفتی ک شوهرای ما دنبال دهه هشتادی هستن ولی باید بهت بگم ک شوهرای م ...

با اینا دهن به دهن نشو بخدا من رفتم تاپبکو خوندم خجالت کشبدم اینا حیا ندارن دختر زیبا که رسما فاحشه اس با اون نظراتش بعد تو امضاش نوشته وارد زندگی مرد زن دار نمیشم رسما اینجا خودشو به همه شوهرا مالوند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفاوت سنی نداریم ...خیر این الفاظ فقط از یه پسر ولگرد بی ادب در میاد ن یه دختر با شخصیت

یه سر ساعت تفریح های مدارس متوسطه یک خصوصا، برو تو حیاطشون بشین فیض ببر... 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

حالا چند وقت پیش دوتاشون دعوا میکردن یکی گفت میام جلو درتون به مادرت میگم 

اون یکی گفت بیا دیگه بیا بریم به ننم بگو بیا بگو تو نمیدونی من چه سلیطه و....شده ای هستم بیا بریم بگو دیگه فلانی اگر نیای بگی 

بعد یهو دوس پسر همین اومد و ....من فقط همینجور مونده بودم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

دقیفا منم رفتم خوندمش شاخ وراوردمموندم چرا نی نی یار کاری نکرد

اصلا صفحه یکی به اخر یه چیزی خوندم واقعا روانم بهم ریخت 

چقدر ادم میتونه بی ارزش باشه که سر نگاه یه مرد بگه بیا رقابت کنیم 

یا طرفو تگ کرده میگه فلانی شوهرت داره الان برام ...

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

کدومشون همون همکار شوهرم؟

نه دهه هشتادی خوشگل 

بعد امضا همین شخصو بخون کجا واقعا بزرگ شدن

بزرگ نشدن فقط قد بلند کردن ، خجالت میکشم بگم اینا همجنسن

من یک دهه هفتادی هستم ک فحش بلد نیستم @اوج_آسمان @زن_ممدقولی @ومپایر_اعظم @گیلاستونمممم @رتبه_بر ...

اصلا هم دروغ نمیگی من میدونم😂😂

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

خواهرزادهام و برادرزادهام فوق العاده مودبن و دختر داییم بستگی به تربیت داره نه دهه

تو مدرسه ها بری میبینی اوضاع چقدر خراب شده

تربیت خانوادگی هم مهمه درسته ولی خب اکثرا مثل اطرافیان شما نیستن

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷