2777
2789

هاااا؟؟؟ 

کی میاد بگه دردت چیه؟؟؟ کی دیگه منو به عقب برمیگردونه!!! 

اصلن برگردونه نکنه بازم با شرایط قبل!!؟! به چه دردم میخوره شرایط گذشتم!!! وقتی نابودم کرد.. 

کدوم ایموجی و حرف میتونه درد منو به کسی بفهمونه!! انقدر عمیقه که خودمم گاهی نمیفهممش.. 

نابود شدم من... حس میکنم باید از سر راه بقیه برم کنار....و مثه تمام عمرم یه گوشه به تماشا بایستم💔:) 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی همه اینک کارهارومیکنه؟؟؟؟مهلقاخانییییم.باریتم سریال نون خ.

فدای سرت بابا.همه ادماتوزندگیشون حسرت زیاددارن.ولی چه میشه کرددیگه.هرچقدربیشترفکرکنی بیشترناراحت میشی.هممون توباتلاق گیرکردیم هرچقدردست وپابزنیم بیشترغرق میشیم.

چرا عزیزم چی شدهمن همیشه از کاربریت وایب خوبی میگیرم

خیلیا اینو میگن... واسه همینه که میگم هیچکس نمیفهمه حرفای منو

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
چیشده مگه

بخدا گفتن نداره... اصلن بلد نیستم بگم چمه.. از درون دارم آتیش میگیرم. 

کی همه اینک کارهارومیکنه؟؟؟؟مهلقاخانییییم.باریتم سریال نون خ.فدای سرت بابا.همه ادماتوزندگیشون حسرت ز ...

💔

کسی قرار نیست جوابگو باشه جز خودت

وقتی خودت کاره ای نبودی تو یسری از مشکلاتت بازم میگین خودت باید جوابگو باشی؟ 

بخدا گفتن نداره... اصلن بلد نیستم بگم چمه.. از درون دارم آتیش میگیرم.

من دیشب تا ساعت دو گریه کردم میفهمم حال خراب یعنی چی کاش واقعا معجزه میشد برای زندگی هامون 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
من دیشب تا ساعت دو گریه کردم میفهمم حال خراب یعنی چی کاش واقعا معجزه میشد برای زندگی هامون

بخدا دیگه معجزه ام به کارم نمیاد

بخدا دیگه معجزه ام به کارم نمیاد

آره هرچیزی یه زمانی داره بعدا بهت هم بدن دیگه جذاب نیس 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

می دونی از نظر من  اولین قدم چیه برای دوباره پا شدن یا اصلا زمین نخوردن ؟

کنار اومدن 

کنار اومدن با همه شرایطتت همه مشکلاتت ، همه کارایی که کردیو نکردی 

اگه اینو قبول کنی دیگه دلت نمی‌خواد به عقب برگردی یا شاید کمتر از اوضاع الانت شاکی باشی 

کنار اومدن با اینکه یسری جاها دست تو نبوده و نیست 

یسری جاهام دست خودت بوده و نخواستی نشده 

باید قبول کنیم خودمونو هرچی که هستیم 

نمیشه انکار کرد اوضاعی که توی زمان حال داخلش قرار داریم 

وقتی با اینا کنار بیای بیشتر داخل واقعیت زندگی غرق میشی 

بیشتر به خودت حق میدی ، بیشتر دنبال یه راه و روزنه برای خواسته هات می‌گردی ، بیشتر میفهمی که حال الانت موقتیه و ته دنیا نیست 

با خودت کنار بیا 

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 
می دونی از نظر من اولین قدم چیه برای دوباره پا شدن یا اصلا زمین نخوردن ؟کنار اومدن کنار اومدن با هم ...

با چی باید کنار بیام؟ با عمر 100 ساله و جسم 20 سالم؟ 

با تنش ها و استرس هایی که بهم وارد شد؟ 

با محبت های گاه و بیگاهی که دیگه الان واسم خیلی دیر شده؟ 

یا با آمال و آرزوهاییی که به یاد رفتن یا اصلن دارد میرن؟ 

با چی باید کنار بیام!!! 

هرچند تو اگه میدونستی من تو چه وضعی ام میفهمیدی خیلی وقته کنار اومدم فقط یوقتا یادم میره نه تنها کنار اومدم که گاها کنار کشیدم.