2777
2789
عنوان

خورشت قیمه هام بد میشه

731 بازدید | 24 پست

خانوما من فقط تاحالا دوبار خورشت قیمه هام خوشمزه شده

دیگه اصلااا هیچوقت نشده همیشه یا لپه ش سفته

یا تلخه 

نمیدونم چ کنم

راهنماییم میکنین؟

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لپه رو جدا بپز وقتی کامل پخت به خورشت اضافه کن تلخی هم مال لیمو امانیه قبل اینکه لیمو رو به خورشت اضافه کنی بزار ۵دقیقه جدا بجوشه که تلخیش گرفته شه

اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.
چقد رب انار بریزم؟ خیلی کم؟

بسته به اندازه خورشتت نصف تا یه قاشق 

من مامانم لپه رو جدا میذاره میپزه بعدش با رب گوجه تفتش میده میریزه توخورشت

و چه خورشتای خودم چه مامانم وقتی رب انار اضافه میکنیم خیلی خوشمزه میشه

پیاز تفت بده بد گوشت اضافه کن تفت بده تا رنگش تغییر کنه بدش چوب دارچین بنداز با زردچوبه فلفل و پودر تخم گشنیز روش اب جوش حتما باید جوش باشه بریز بزار بپزه البته گوشتاتتم قیمه ای ریز خورد کن لپرو هم ک خیس کردی ۲ ساعت قبلش بزار جدا بپزه وقتی انقد پخت ک گذاشتی دهنت دیدی قشنگ اماده خوردنه ابکش کن بریز تو گوشتایی ک پختن بدش رب ی ظرف دیگه تفت بده با یدونه استاک مرغ اضافه کن ب غذات در اخر نمک و ابلیمو و زعفران بزن بسته ب ضاعقت با گلاب کمی و تمام

سیب زمینی خلالیم سرخ کن کنارش

رب۲ق‌غ(مال ما خونگیه رنگ و طعمش قویه اگر لازم شد بیشتر بزن شما)

گلاب۱ق‌غ

زعفران ب دلخواه

چوب دارچین(چوبشو بنداز پودرشو بندازی خورشت کدر میشه و تیره)

گوشت 

عصاره مرغ۱ع

لپه۱مشت برای هرنفر(این دستور برای ۴ نفره پس ۴مشت)

پیاز۱ع

ابلیمو۱ق‌غ

سیب زمینی خلالی۱ع

اگه لپه رو حد سه چهار دقیقه با پیاز و گوشت تفت بدی بعد رب بزنی با رب هم یه کم تفت بدی امکان نداره له بشه 

البته جنس لپه هم مهمه لپه ریز خوبه 

اون لپه پهن ها هر کاری کنی له میشه