پیاز تفت بده بد گوشت اضافه کن تفت بده تا رنگش تغییر کنه بدش چوب دارچین بنداز با زردچوبه فلفل و پودر تخم گشنیز روش اب جوش حتما باید جوش باشه بریز بزار بپزه البته گوشتاتتم قیمه ای ریز خورد کن لپرو هم ک خیس کردی ۲ ساعت قبلش بزار جدا بپزه وقتی انقد پخت ک گذاشتی دهنت دیدی قشنگ اماده خوردنه ابکش کن بریز تو گوشتایی ک پختن بدش رب ی ظرف دیگه تفت بده با یدونه استاک مرغ اضافه کن ب غذات در اخر نمک و ابلیمو و زعفران بزن بسته ب ضاعقت با گلاب کمی و تمام
سیب زمینی خلالیم سرخ کن کنارش
رب۲قغ(مال ما خونگیه رنگ و طعمش قویه اگر لازم شد بیشتر بزن شما)
گلاب۱قغ
زعفران ب دلخواه
چوب دارچین(چوبشو بنداز پودرشو بندازی خورشت کدر میشه و تیره)
گوشت
عصاره مرغ۱ع
لپه۱مشت برای هرنفر(این دستور برای ۴ نفره پس ۴مشت)
پیاز۱ع
ابلیمو۱قغ
سیب زمینی خلالی۱ع