الان جاری کوچیکه چرا باید عزیز باشه ،با اینکه هر بلایی دلش میخواد سرشون میاره اینان میگن فقط چشم ،چرا برا ما ها که بزرگتر بودیم کارایی که برا این کردن و نمیگم همشو یک پنجمشم نکردن و در آخر همیشه ما بدهکاریم
خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم همین شرایط تورو دارم ولی روی زندگیم تمرکز کردم و سپردم به زمان در نهایت روی علم و شعور و خونه داری و تربیت بچم تمرکز کردم در گذر زمان همه میفهمن کی موفق تره
خوش بحالت به قرآن هرکاری میکنم نمیشه هی فکرم مشغوله اصلا نمیذاره هیچ کاری کنم قلبم واقعا شکسته
ببین در این حد بگم که مادرشوهر من به مامان من یه تیکه پارچه چادری کادو داد به مامان جاریم النگوی طلا و در صورتی که اونا فقیرن و ما برای مادرشوهرم سرویس قابلمه چدن درجه یک گرفتیم و اونا یه دست پارچ و لیوان ایرانی
ولی مهم نیست
کتاب های خودشناسی بگیر
کتاب های خودسازی شخصیت شناسی و همه چی بخون سرت و گرم کن کلاس ثبت نام کن محلشون نده و به خودت برس خودشون میفهمن من الان مادرشوهرم مثل چی پشیمونه ولی من دیگ باهاش عوض شدم و فقط تمرکزم رو خودمه و رشد فردی
من تو خونه درآمد داشتم کارای هنری انجام میدادم الان دیگه نمیتونم همش گریه میکنم انگار افسرده ام
چرا نمیتونی در اولین قدم ثبت نام کن باشگاه برو روحیه ات و عوض کن یه اکیپ زن. و شوهر پیدا کن باهاشون برو بیرون و رفت و آمد کن بعدم کم برو انقد کم برو خونه مادرشوهرت که دلشون تنگ بشه من جاریم هفته ای پنج بار میره من دو هفته یک بار و سالی یک بار شب میمونم وقتی میمونم خونشون پدرشوهرم صب زود میره نون تازه میگیره مادرشوهرم سیب زمینی کبابی میذاره که فقط من راضی باشم چون میدونن قرار نیست بعدش بیام تا حداقل هشت ماه پس سعی میکنن همه چی خوب باشه