2777
2789

الان جاری کوچیکه چرا باید عزیز باشه ،با اینکه هر بلایی دلش میخواد سرشون میاره اینان میگن فقط چشم ،چرا برا ما ها که بزرگتر بودیم کارایی که برا این کردن و نمی‌گم همشو یک پنجمشم نکردن و در آخر همیشه ما بدهکاریم 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

بهترین عروسی ،بهترین کادو ،بهترین تفریح ،حتی غذایی که تو خونشون میپزن موقعی که اون میاد باید بهترین باشه ،واقعا چرا

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

من نمی‌گم اینطوری نباشن میگم پس ما خار داشتیم چرا برا ما اینجوری نبودن و نیستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای سرت

روی زندگی خودت تمرکز کن

منم همین شرایط تورو دارم ولی روی زندگیم تمرکز کردم و سپردم به زمان در نهایت روی علم و شعور و خونه داری و تربیت بچم تمرکز کردم در گذر زمان همه میفهمن کی موفق تره 

فدای سرتروی زندگی خودت تمرکز کنمنم همین شرایط تورو دارم ولی روی زندگیم تمرکز کردم و سپردم به زمان در ...

خوش بحالت به قرآن هرکاری میکنم نمیشه هی فکرم مشغوله اصلا نمی‌ذاره هیچ کاری کنم قلبم واقعا شکسته

سکوت میکنم دلم خونه خیلی زیاد

تمام چیزهایی که گفتی به اضافه خیلی چیزهای دیگه

آخر هم هر م‌وفع کار دارن شوهر من رو می‌شناسن کمک هاشون واسه اونهاست 

البته خواهرشوهز هم هست

کلا شوهر من فقط برای کار میخوان

فدای سرتروی زندگی خودت تمرکز کنمنم همین شرایط تورو دارم ولی روی زندگیم تمرکز کردم و سپردم به زمان در ...

من تو خونه درآمد داشتم کارای هنری انجام میدادم الان دیگه نمیتونم همش گریه میکنم انگار افسرده ام 

خوش بحالت به قرآن هرکاری میکنم نمیشه هی فکرم مشغوله اصلا نمی‌ذاره هیچ کاری کنم قلبم واقعا شکسته

ببین در این حد بگم که مادرشوهر من به مامان من یه تیکه پارچه چادری کادو داد به مامان جاریم النگوی طلا و در صورتی که اونا فقیرن و ما برای مادرشوهرم سرویس قابلمه چدن درجه یک گرفتیم و اونا یه دست پارچ و لیوان ایرانی 

ولی مهم نیست

کتاب های خودشناسی بگیر 

کتاب های خودسازی شخصیت شناسی و همه چی بخون سرت و گرم کن کلاس ثبت نام کن محلشون نده و به خودت برس خودشون میفهمن من الان مادرشوهرم مثل چی پشیمونه ولی من دیگ باهاش عوض شدم و فقط تمرکزم رو خودمه و رشد فردی

سکوت میکنم دلم خونه خیلی زیادتمام چیزهایی که گفتی به اضافه خیلی چیزهای دیگهآخر هم هر م‌وفع کار دارن ...

ای دقیقا گفتی ،ببین طوری شده دیگه شوهر منم شاکیه ازشون میگه من بچشون نبودم انگار

من میفهمم هیج وقت به روشون نمیارم اما هیج وقت مادرشوهرم رو نمیبخشم 

کارهایی که با من کرده قابل بخشش نیست

ببین در این حد بگم که مادرشوهر من به مامان من یه تیکه پارچه چادری کادو داد به مامان جاریم النگوی طلا ...

ببخشید عزیزم اسم نویسنده شونم میگی بخرم بخونم شاید به حالم کمک کرد منم برا شما دعا کنم 

من تو خونه درآمد داشتم کارای هنری انجام میدادم الان دیگه نمیتونم همش گریه میکنم انگار افسرده ام

چرا نمیتونی در اولین قدم ثبت نام کن باشگاه برو روحیه ات و عوض کن یه اکیپ زن. و شوهر پیدا کن باهاشون برو بیرون و رفت و آمد کن بعدم کم برو انقد کم برو خونه مادرشوهرت که دلشون تنگ بشه من جاریم هفته ای پنج بار میره من دو هفته یک بار و سالی یک بار شب میمونم وقتی میمونم خونشون پدرشوهرم صب زود میره نون تازه میگیره مادرشوهرم سیب زمینی کبابی میذاره که فقط من راضی باشم چون میدونن قرار نیست بعدش بیام تا حداقل هشت ماه پس سعی میکنن همه چی خوب باشه