2777
2789
عنوان

نی نیم تو خطر سقط شدنه

638 بازدید | 76 پست

دلم خیلی گرفته 💔شمارو به این حق این روز عید و امام علی  برام دعا کنید نی نیم خارج از رحمی نباشه و صحیح سالم باشه امروز میخوام برم برای آزمایش اگه عدد بتا هنوز بالا نرفته باشه باید سقط کنم با کلی دعا و نذر و نیاز حامله شدم دعا کنید خدا این هدیه رو از من نگیره 🤲🏻🥲🥺😔

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  

سونو رفتی

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو رفتی

آره دوسه روز پیش رفتم گفتن ساک بارداری دیده نشده 

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  
عدد بتا چند بوده ؟

عدد بتام بعد از ۱۰ روز بعد از تاخیری ۶۰۰ و خورده ای بود 

از کجا میدونی شاید داره جا میگیره ؟لکه بینی داری

آره عزیزم اول چند قطره خون دیدم بعدم لباس زیر خیس شد بعدشم لکه های آبکی قهوه ای کم رنگ دارم 

خب اولیش خوب بوده خداروشکر امیدوارم بالا رفته باشه

تو رو خدا کنید لکه بینی هم دارم علائم بارداری هم از بین رفته