دلم خیلی گرفته 💔شمارو به این حق این روز عید و امام علی برام دعا کنید نی نیم خارج از رحمی نباشه و صحیح سالم باشه امروز میخوام برم برای آزمایش اگه عدد بتا هنوز بالا نرفته باشه باید سقط کنم با کلی دعا و نذر و نیاز حامله شدم دعا کنید خدا این هدیه رو از من نگیره 🤲🏻🥲🥺😔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
[QUOTE=344082727]عزیزم برات حمد خوندم بازم باید سونوبدی انشاالله که الان ساک بارداری تشکیل شده اگه خارج رحم باردار ش ...[/QUOTE فدای مهربونیت آبجی انشاالله هرچی از خدا میخای بهت بده نه گلم درد ندارم فقط پایین کمرم وقتی راه برم درد میگیره
[QUOTE=344082727]عزیزم برات حمد خوندم بازم باید سونوبدی انشاالله که الان ساک بارداری تشکیل شده اگه خ ...
انشاالله که هیچینیست به خودت استرس نده عدد بتا هم بنظرم خوبه من یه سری بخاطر کیست بستری شدم دردش خیلی زیاد بود نمیتونستم نفس بکشم گفتن چون درد زیره شکمت خیلی شدیده شاید خارج رحم بارداری نه اون درد نه اون طبیعی برا خارج رحم زیر شکمت خیلی درد داره