2777
2789
عنوان

امروز کاری میکنین؟

363 بازدید | 46 پست

بچه ها خیلی دلم میخواست برای غدیر یه کاری بکنم اما پول نیومد دستم 

خیلی حالم گرفته اس 

یه ایده بدین چه کاری میتونم امروز انجام بدم

غذا چی میشه پخت که کم خرج باشع

حَسبی اَلله وَ‌ نِعمَ الوَکیل ☘️💚خدایا بزرگترین آرزوم سلامتی خودم بچه هام و خانوادمه،شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی و ندادی.ممنونم که هستی و بهم توفیق بندگی دادی کمکم کن نمازام رو بهتر بخونم،حسادت نکنم،بیشتر مواظب بچه هام باشم و در کل آدم بهتری باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگع باید چیزی دادما قراره بریم حسینیه جشن هست بعد هم ناهار

عید غدیر میگن حتی از اربعین هم مهمتره 

دوست داشتم برای اقا قدمی بردارم😕😕😕

حَسبی اَلله وَ‌ نِعمَ الوَکیل ☘️💚خدایا بزرگترین آرزوم سلامتی خودم بچه هام و خانوادمه،شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی و ندادی.ممنونم که هستی و بهم توفیق بندگی دادی کمکم کن نمازام رو بهتر بخونم،حسادت نکنم،بیشتر مواظب بچه هام باشم و در کل آدم بهتری باشم 

یه پول کمی بدم خانومی

که باهاش ساندویچ بگیرن بدن نیازمندا

با نام خدا ❤خب از کجا شروع کنم🤔من یه مامانم که علاوه بر وظایف مادریم👩‍👦‍👦👩‍👦دوست دارم برای هدف هام هم بجنگم😊😎💪الانم دارم تمام سعی خودمو میکنم 🤗خب اولین هدففم اینه ک توبه کنم و محجبه بشم🥰همیشه به این جمله باور دارم که هر چی حست گفت همون میشه🤭👌احساس منم میگه اگ من به خدا نزدیک بشم قطعا خدا برام کم نمیزار👈هدف دومم کاهش وزن🚵‍♀️👈و هدف بعدیم یاد گرفتن یه زبان جدید🇹🇷بزا اینا ک تیک خوردن بقی رو هم بهتون میگم                                           و بزرگترین هدفم اینه ک تمام تلاشمو کنم تا بهترین آینده رو برای بچه هام بسازم😍🥰🧿                                                                                                                                             دوست خوبم ممنون میشم که با اون قلب پاکت💚❤ و دل مهربونت ❤برای عاقبت بخیری بچه هام و رسیدن به ارزوهام دعا کنی😘😊
میتونی صد تومن به من کارت به کارت کنی🤣🤣🤣

😂😂😂ممنون از ایده خوبت

من اسمارتیز گرفتم میخوام بدم بچه ها

چه باحال😍 به همه میدی؟  یا فقیرا

یه پول کمی بدم خانومیکه باهاش ساندویچ بگیرن بدن نیازمندا

قبول باشه عزیزم التماس دعا

عید غدیر میگن حتی از اربعین هم مهمتره دوست داشتم برای اقا قدمی بردارم😕😕😕

ناهار درست کردی اندازه یه نفر بیشتر درست کن ببر برا همسایه .

دوست خوبم میشه با دل پاکت دعا کنید🤲 امام حسین(ع) من و شوهرمو و دخترمو بطلبن  ♥️یه زیارت بریم دخترک ۷ سالم خیلی گریه میکنه برای زیارت امام حسین(ع)...اجرتون با سیدالشهدا 💚
کیک و آبمیوه بخریدبا ماشین تاب بخورید و بدیدش به بجه های کار و حتما بگید به خاطر امام علیه

خیلی کار قشنگیه 

اما تشخیص بچه های کار خیلی سخته 

بیشترشون اتباع بیگانه هستن که به ادم توهین میکنن و ما ایرانی ها رو یه منبع درامد فرض کردن و خیلی حرصم میگیره از این کارشون