2777
2789
عنوان

خانما بیایین بگین چجوری تحمل کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 44 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نظر منم همینه هیچی برام فراهم نمیکنه هیچ از هرچیزی هم محدودم میکنه

ببین الان فراهم نکنه بعدا بخوای براش یه چیز غیر عادی و تعجب آوره انگار یه چیز اضافه می‌خوای و مشکلات دو برابر میشه 

تجربه داشتم 

🥺😔😔ما زنهای ایرانی دقت کردین تعدادخیلی کمی زندگی میکنیم اکثرمون داریم میسوزیم و میسازیم

انقد از بچگی شنیدیم که دختر اینکارو نمیکنه دختر اونکارو نمیکنه

انقد تو قانونمون سرکوب شدیم که همش میکوبوننمون و هیچی هم نباید بگیم

🥺😔😔ما زنهای ایرانی دقت کردین تعدادخیلی کمی زندگی میکنیم اکثرمون داریم میسوزیم و میسازیم

چرا واقعا 

چرا کسی نیس درکمون کنهدمگه آدم نیستیم مگه ما چند بار قراره زندگی کنیم 

چرا همه فک میکنن یه زن که ازدواج کرد باید با همه چیه شوهرش بسازه و خودش حق نداره زندگی کنه خودش حق نداره از نداری ناله کنه خودش حق نداره به خوش گذرونی فک کنه 

شوهر منم خیلی وقتا پول برا خانوادش یا بعضی چیزا خرج میکنه ولی برا من نداره ولی مشکل اینجاست من هم بی ...

دقیقا عین منی اسی

از اینکه نه بشنوم میترسم و خیلی از درخواستامو نمیگم

همینه که هر بلایی میخوان سرمون میارن

انقد از بچگی شنیدیم که دختر اینکارو نمیکنه دختر اونکارو نمیکنهانقد تو قانونمون سرکوب شدیم که همش میک ...

یه عده به این شکلن ولی نظرمن اینه اکثرمون حامی نداریم هنر نداریم که بتونیم رو پامون وایسیم چرا نمیتونم از پس مخارج خودمون بربیایم چون بشدت گرونیه اوضاع اقتصادی داغونه 

پدرهایی نداریم که پشت دخترشون دربیان انگار بی صاحبیم 

انقد از بچگی شنیدیم که دختر اینکارو نمیکنه دختر اونکارو نمیکنهانقد تو قانونمون سرکوب شدیم که همش میک ...

کسی نیس بهمون حق بده همین حرفو حتی بین زنهای فامیل بگم میگن زن بودن همینه بهتر از سوهرتم پیدا نمیکنی بشین سرجات😔

بمیرم برا دلمون چرا حق زندگی نداریم ما

میدونم اگه جدا شم شوهرم بچه رو ازم میگیره

حضانتم اول با پدره

دلم میخواد داد بزنم بگم این منم که هر دو ساعت از خوابم میزنم که بهش شیر بدم بعدشم آروغشو بگیرم و تو اون موقع مثل خرس خوابیدی

این منم که هر دو سه ساعت باید پوشکشو عوض کنم

من هر روز بهش ویتامینه میدم

من شبایی که کولیک داره و ضجه میزنه از گریه کنارشم و آرومش میکنم

این منم که وقتی واکسن میزنه از ترس تا صبح بالا سرش بیدارم

چرا واقعا حضانت باید با پدر باشه؟؟ 

دقیقا عین منی اسیاز اینکه نه بشنوم میترسم و خیلی از درخواستامو نمیگمهمینه که هر بلایی میخوان سرمون م ...

😭😭😭چند روزه واقعا دلم گرفته یه حرفایی تو دلمه وقتی به شوهرم بگم اصلا براش مهم نیس و نمیفهمه چی میگم خیلی حرفا هم که نمیتونم بگم حتی وقتی میخوام حرف بزنم همش مسخرم میکنه 

چرا واقعا چرا کسی نیس درکمون کنهدمگه آدم نیستیم مگه ما چند بار قراره زندگی کنیم چرا همه فک میکنن یه ...

دقیقا 👌

حتی یه عده میان میگن مادرشوهر پدر ادمو فحش میده دستور میده  تو باید بخاطر شوهرت ساکت بمونی کوتاه بیای نمیدونم شوهرت پول  نداره نمیده بهتراز طلاقه 

زن باید با مرد کناربیاد مردو مرد زندگی کنه 😳

شوهر خود ادم میگه توبخاطر من حرفاشونو ول کن اخه خونه مستقل چی داره اینجا نداره