2777
2789
عنوان

خانما بیایین بگین چجوری تحمل کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 44 پست
یه عده به این شکلن ولی نظرمن اینه اکثرمون حامی نداریم هنر نداریم که بتونیم رو پامون وایسیم چرا نمیتو ...

شاید هم اگه فرصتی داشته باشیم بتونین از پس مخارجمون بربیایین ولی متاسفانه فرصتی نداد بهم این نامرد نه گذاشت درس بخونم نه میزاره وارد جامعه بشم 

دقیقا من داداش ندارم پدرم که از خودم بی زبون تر

هعی عین من پدرم اوضاع مالیش زیر صفره مادرمم یه زن تنها بدبخت که ازهم جداشدن و هر کدوم باهزار بدبختی زندگی خودشونو میچرخونن حتی یه خونه نیست دوروز بچمونو برداریم بریم هوامون عوض بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭😭چند روزه واقعا دلم گرفته یه حرفایی تو دلمه وقتی به شوهرم بگم اصلا براش مهم نیس و نمیفهمه چی می ...

اره شوهر منم همینه حرف اگه بزنم حتی نگامم نمیکنه چه برسه به جوابی بخواد بده  دیگه باهاش حرف نمیزنم

همش بهم میگه خنگی 

منم دارم واسه خودم مینویسم از سرگذشت ازدواج مزخرفم

تاپیک مینویسم که یادم نره رو بخون

میدونم اگه جدا شم شوهرم بچه رو ازم میگیرهحضانتم اول با پدرهدلم میخواد داد بزنم بگم این منم که هر دو ...

😭نمیدونم منم از همین میترسم 

قبل بچه جرعت جدایی نداشتم الانم بخاطر بچه حرعت ندارم چیزی بگم باز 

ما هر چی میکشیم از خودمونه خودمون با بی زبونیمون و نداشتن جرعت نابود کردیم 

کاش یکی بود دقیق راهنماییمون میکرد 

😭نمیدونم منم از همین میترسم قبل بچه جرعت جدایی نداشتم الانم بخاطر بچه حرعت ندارم چیزی بگم باز ما هر ...

ببین اسی یکی از مشکلاتی که آدمای مثل ما دارن اینه که عزت نفس خیلی پایینی داریم

من دارم در موردش میخونم و تا حدودی بهم کمک کرده

ببین اسی یکی از مشکلاتی که آدمای مثل ما دارن اینه که عزت نفس خیلی پایینی داریممن دارم در موردش میخون ...

من دوس دارم مشاوره بریم بلکه بتونه واقعا کمکمون کنه حرفای همو بتونیم درک کنیم ولی نمیدونم چجوری راضیش و کنم بعدم مشاور درس سراغ ندارم 

من دوس دارم مشاوره بریم بلکه بتونه واقعا کمکمون کنه حرفای همو بتونیم درک کنیم ولی نمیدونم چجوری راضی ...

طرز فکری که میگه زن باید تو خونه بمونه رو نمیشه واسه مشاوره رفتن راضی کرد

اما باز تو تلاشتو بکن

طرز فکری که میگه زن باید تو خونه بمونه رو نمیشه واسه مشاوره رفتن راضی کرداما باز تو تلاشتو بکن

اخه خودمم سیاست ندارم حرف زدن هم بلد نیستم حداقل خودم یکم یاد بگیرم اگه مجازی بود بهتر بود