2777
2789
عنوان

جبران کار بد خواهرشوهر😈

1276 بازدید | 75 پست

منو خواهرشوهرم خونه هامون دوره و کم پیش میاد همو ببینیم 

سال ۹۸پسرش دنیا اومد من ۱۵۰کادو بهمراه ی ست لباس بردم 

سال ۹۹و۴۰۱من زایمان داشتم

که وقتی دومی۴ماهش بود اومد نفری ۱۵۰ بهشون کادو داد که همسرم کلی دلخور شد

پارسال تولد دخترش بود و من ۳۰۰هزارتومن پول کیک تولدشو دادم

ماه بعدش تولد بچه های من بود نفری ۵۰ به هرکدوم داد گفت عابر ۱۰۰بیشتر نداده ببخشید

بارداری دومشو تا۶ماه پنهون کرد و جنسیتو تا۲هفته قبل زایمانش نگفت 

امسال رفتیم خونه مامانا سر راهم گفتیم ی سر به خونه خواهرشوهرم بزنیم موقع ورود فهمیدم ۷ماهه بارداره 

جنسیتم نگفت برامون 

حقیقتا دلخورم بابت کاراش من آدم دهن لقی نیستم و همیشه احترامشو داشتم بخاطر شوهرم تصمیم گرفتم شهریور که میرم و اون زایمان کرده همون ۱۵۰ دوباره کادو بدم بهش

من خسیس نیستما برای فامیل دور شوهرم ۱میلیون چش روشنی دادم

ولی خب کاراش ناراحتم کرده 

وضع مالیشم خوبه و ۴تا خونه و ۲تا ماشینشو من علنا میدونم باقیشم بماند

همسرمم میگه هرطور خودت صلاح میدونی و حق باتوعه

ولی خب خودم خجالت میکشم اینکارو کنم

میشه بیاین تاپیک آخرم

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون ۱۵۰ یا دویست بده بگو ببخشیدعابر بیشتر نداد .

میدونی خودم خجالت میکشم

ولی میخام متوجه شه کارش زشته و نباید اینکارو انجام بده

من خونش نمیرفتم بارداریشم نمیفهمیدم تا زایمانش 

کلا آدم پنهون کاریه 

مثلا زنگ میزنه شوهرم میکه برو ی جا زنت نباشه

بعد که رفت

میگه من مشهدم گوشیو میگیرم سمت حرم برا خودت دعا کن

منم تمام وقت دارم صداشو میشنوم اینکارارو میکنه😂