2777
2789

بالاپشتم بوممون ی گربه ۵تابچه زایید الان همش هستن تو حیاط خونمون توباغچه هاهستن حتی نمیتونم از غوره هاو برگ درخت مو استفاده کنم اونجارو به کثافت کشیدن آیا شماره ای هست که زنگ بزنم اینارو ببره؟جایی سراغ دارین شماره ش چنده زنگ بزنم؟

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ببرشون دوتا کوچهاونور تر

نمیتونم مادرشون وحشیه حتی نزدیک بچه هاش میشی حمله میکنن یه گیری افتادم بخدا😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچی کیششون کن برن. اینجا مگه سوئیس ِ که بیان گربه جمع کنن. 5 تا گربه به گربه های سطح شهر افزوده میش ...

نمیرن بخدا،نزدیک بچه هاش میشی مادره حمله میکنه وحشیه،میگن گربه شومه اگه توخونت بلایی سرشون بیاد ،اخه من چیکارکنم😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیرن بخدا،نزدیک بچه هاش میشی مادره حمله میکنه وحشیه،میگن گربه شومه اگه توخونت بلایی سرشون بیاد ،اخه ...

غلط کرده. ی شلنگ آب بگیر روش بذار بره. خودت نرو بده بابات بره. مواظب گاز و چنگش هم باش. هاری میاره

غلط کرده. ی شلنگ آب بگیر روش بذار بره. خودت نرو بده بابات بره. مواظب گاز و چنگش هم باش. هاری میاره

چشم دعاکن ازپسشون بربیام🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی اومدن خونه شما یعنی خدا میخواد از طریق اینا بهت روزی بده پناهشون باش غذا بده زندگیت برکت میاد اون مادر داره به بچه هاش شیر میده ثواب داره سیرش کنی وقتی بچه‌ها ش یکم بزرگ بشن میرن از اونجا

وقتی اومدن خونه شما یعنی خدا میخواد از طریق اینا بهت روزی بده پناهشون باش غذا بده زندگیت برکت میاد ا ...

نمیرن گلم عادت دارن میمونن قبلا ی گربه ایواینطور عادت دادم الانم حیاطمو داغون کردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40