2777
2789
عنوان

کتکم زدش میخام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 83 پست
خب تنها راهش اینه بخونی و از این شهر برابری و زندکی مستقل و خویی رو تجربه کنی دوستی دارم مشابه وضعیت ...

دانشجو نیستم چیکار بکنم چجوری برم از خونه ازش بدم میاد دلم نمیخواد باهاشون زندگی کنم

خب عزیزم هر خونه ای قوانینی داره بهتر نبود رعایت میکردی تا پدرت اونجوری نکنه هر چند که کارش خیلی اشتباه بوده 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم اگه حرف باباتو از اول گوش میکردی و دنبال عشق نمیرفتی کتک نمیخوردی.حتما یکاری کردی اعصابش خورده د ...

حتما یه کاری کردی که ........ 

چرا فکر می‌کنید ادم ها حق دارن در مقابل اشتباهات ما روح و جسم وشخصیت پا رو زیر سوال ببرن . 

دخترمون حالش بده ، به ما پناه آورده که بشنوینش بعد اومدین اینجا هم حتی بهش میگین حتما یه کاری کردی؟؟؟ 

نمیدونم تا کی می خواید پدر و مادر رو در هر شرایطی مقدس بدونید 

وااا میگه بخاطر رنگ مو آدم ۱۸ ساله باید از باباش برای اینکارا اجازه بگیره؟

آدم نه زن باید اجازه بگیره چون جنس دست دومه چون متعلق به مرده هرکاری دلش خواست باید بتونه باهاش بکنه حتی میتونه بکشتش ولی مجازات نشه چون پدرشه 

لایک نکن عزیزم 🥲
دانشجو نیستم چیکار بکنم چجوری برم از خونه ازش بدم میاد دلم نمیخواد باهاشون زندگی کنم

دوازدهمی،؟ 

ببین عزیزم هر جوری شده بخون و دانشگاه شهر دیکه قبول بشو 

تنها راه نجاتت همینه

عشقو که نمیدونه پدرممیگم جلو چتریم بلوند کردم کاری کردن من مشکی کردم بخاطر رنگ مو منو زدش مشت تو سرم ...

آها من فکر کردم که فهمیده پس کاری کن که اصلا نفهمه .چقدر بابات بی درکه ای بابا خیلی ببخشید نمیدونستم قضاوت کردم ‌.خیلی جلو چشمش نباش 

آدم نه زن باید اجازه بگیره چون جنس دست دومه چون متعلق به مرده هرکاری دلش خواست باید بتونه باهاش بکنه ...

اصلا حرف هاش مسخرس حتما کاری کرده دیگههه

انگار باید وایسه باباش بگه دوس پسر داشته باشه یا ن

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
عشقو که نمیدونه پدرممیگم جلو چتریم بلوند کردم کاری کردن من مشکی کردم بخاطر رنگ مو منو زدش مشت تو سرم ...

خب عزیزم تو که میدونی خانوادت بااین چیزا مشکل دارند به حرفشون گوش کن که اینجوری نشی.اونا بدتو رو نمیخوان که.

بعدم معلومه به حرف پدر و مادرت نیستی که افتادی تو دام یه لجن که ازت سواستفاده کرده.افتاده و فروتن باش گلم.جوری زندگی کن که پدر و مادرت بهت افتخار کنن نه اینکه سیم بردارن کتک بزنن فداتشم

این حسا گذرا هست منم تو 18سالگیم ی عالمه کتک خوردم از بابام بخاطر دوس پسرم گوشیمو ازم گرفت محدودم کرد نمیزاشت برم بیرون ازخونه دوران بدی بود ولی گذشت بخاطر یه رنگ مو اعصاب خودتو خورد نکن