2777
2789
عنوان

کتکم زدش میخام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 83 پست
خب عزیزم هر خونه ای قوانینی داره بهتر نبود رعایت میکردی تا پدرت اونجوری نکنه هر چند که کارش خیلی اشت ...

چیزی که ایشون گفت به قوه اختیارات خودش مربوط نی شد که قوانین خونه

در هر شرایطی دنبال این هستنین که پدر و مادر رو مقدس جلوه بدین 

اصلا حرف هاش مسخرس حتما کاری کرده دیگهههانگار باید وایسه باباش بگه دوس پسر داشته باشه یا ن

🙂 اینهمه تایپ کردم که بگی حتما یه کاری کرده ؟ 

یه نفر هم تو رو با چاقو کشت ماهم قاتل قصاص نمیکنیم حتما یه کاری کردی دیگه حقت بوده

لایک نکن عزیزم 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی یه رنگ مو ایقد برات ارزش داره که به پدرت اینجوری بگن . واقعا که

یه رنگ مو مگه ارزش داره ک باباش دست روش بلند کنه؟

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
چیزی که ایشون گفت به قوه اختیارات خودش مربوط نی شد که قوانین خونهدر هر شرایطی دنبال این هستنین که پد ...

چی میگی تو گفتم کار پدرش اشتباه بوده لطف کن امضامو بخون اعصاب امثال تو رو ندارم اگرم میخای بگی سایت عمومیه به جهنم ک عمومیه ریپ نزنه ک نمیخونم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
مادربشی میفهمی که بچه چقدرعزیزه.....کاربابات اشتباه بوده اماباورکن ازروی دوست داشتنت بوده

واشعار مسخرست که چون در جایگاه پدر و مادر بگیریم به خودمون اجازه بده علاقه و شخصیت بچمون رو زیر سوال ببریم .

ما صاحب بچه هامون نیستیم 

ای واش فراموش نکنیم این ها امانت خدا هستن 

هر خونه ای قانون خودشو داره

بله من مادرم اگه پسرم مثلا دور تر از ساعت نه شب خونه بیاد حتما عصبانی میشم این قانون منه خونه منه هروقت رفت خونه خودش هرکاری خواست بکنه اینم اعتقاد منه 

🙂 اینهمه تایپ کردم که بگی حتما یه کاری کرده ؟ یه نفر هم تو رو با چاقو کشت ماهم قاتل قصاص نمیکنیم حت ...

دارم مسخره میکنم اون زنه که این حرفو زده😐😂

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
عزیزم ببین یکی از کاربرا چی گفته به پدر اسی که منم گفتم مگه یه رنگ مو ارزش داره که به پدرت اینجوری ب ...

خب عزیزم یه رنگ مو ارزش داره دخترت بزنی؟