2777
2789
عنوان

کتکم زدش میخام خودکشی کنم

1719 بازدید | 83 پست

از زندگی خسته شدم بی انگیزه شدم از عشق ضربه خوردم از خانواده ضربه خوردم پدرم بخاطر یه رنگ مو منو با سیم سشوار زد به پشت بدنم کبوده کلی بهش نفرینش کنم مشت زد ب سرم از عشق هم ضربه خوردم ۴سال ازم سواستفاده‌میکرد منو میزد  روانی بود همش گولم میزد میرفتم پیشش دوباره کمبود محبت داشتم 

الانم پدرم بخاطر ی رنگ بی ارزش ک موهای چتریمو رنگ کردم منو زدش بدم میاد پدرمو نگاش کنم باهاش تو خونه زندگی کنم روحیم داغون شده دلم میخاد برم دکتر دارو بخورم بیخیال باشم اصابم اروم باشه ۳روزه فقط دارم گریه میکنم

۱۸سالمه قرص اصاب چیزی هست بخورم درمان بشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم اگه حرف باباتو از اول گوش میکردی و دنبال عشق نمیرفتی کتک نمیخوردی.حتما یکاری کردی اعصابش خورده د ...

عشقو که نمیدونه پدرم

میگم جلو چتریم بلوند کردم کاری کردن من مشکی کردم بخاطر رنگ مو منو زدش مشت تو سرم با سیم سشوار زدتم

میدونی چقدر سرم ضربه میخوره مشت میخوره 

دانشجو نیستم کاش بودم

خب تنها راهش اینه بخونی و از این شهر برابری و زندکی مستقل و خویی رو تجربه کنی 

دوستی دارم مشابه وضعیت شما 

اومده تهران دانشگاه و میکه دقای دانشگاه قبول شد ورق زندگیش برگشت و از دست خانواده متعصبی که داشت راحت شد 

گلم اگه حرف باباتو از اول گوش میکردی و دنبال عشق نمیرفتی کتک نمیخوردی.حتما یکاری کردی اعصابش خورده د ...

زن حتی کشته هم بشه تو دعوای ناموسی میگن حتما یه کاری کردی دیگه مرده غیرت داره صلاحت میخواسته 

ریدم تو غیرت 

لایک نکن عزیزم 🥲

وااا میگه بخاطر رنگ مو 

آدم ۱۸ ساله باید از باباش برای اینکارا اجازه بگیره؟

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن