2777
2789

وزن * 30=کالری مصرفی الان

وزن *20= کالری که باید بخوریم تا لاغر بشیم

مثال

82*30=2460 میزان کالری که الان میخورمو باعث چاقیم شده

82*20=1640کالری که روزانه باید مصرف کنم تا لاغر بشم

میشه لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستید...

خانومهایی که قصد لاغری داشتید بیایید کالری روزانتون رو از روی وزنتون حساب کنید .تا انشالله از فردا شروع شروع کنیم.

آخر شب کالری که زیادتر خوردین رو بنویسین و خانومهایی که کامل رعایت کردن هم بگن

تا ببینیم ظرف یکهفته چقدر وزنمون پایین میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری باید کالری مونو بفهمیم

تو اینترنت سرچ کن کالری تمام مواد غذایی و میوه هارو داره 

هر چی که از صبح میخوری یادداشت کن و کالریشو جم بزن 

و اين رو هم ميدونم كه جذب فوليك اسيد رو كه در سه ماهه اول باردارى جز ء ملزومات هست رو كم ميكنه ولى من آزمايش كامل دادم و چيزى كم و كسر نداشتم خدا رو شكر چاي سبز هم هميشه ميخورم

سلام عزیزان

دانشگاه تربیت مدرس تهران درمان چهار جلسه ای بی خوابی به صورت کاملا رایگان برگزار میکنه... درمان توسط جناب آقای دکتر مازندرانی صورت میگیره... چون یک کار تحقیقاتی هست کاملا رایگانه... از هفته ی بعد مورخ 1396/6/6 هر هفته دوشنبه ها و سه شنبه ها در همون دانشگاه تربیت مدرس شروع و  اجرا خواهد شد...

به دوستان و آشنایانتون اطلاع بدید ... چون خیلی فرصت خوبیه هم توسط جای بسیار معتبر ارائه میشه و توسط افراد خبره و همچنین رایگانه..آخه درمان بی خوابی در کلینیک ها و مراکز مشاوره بسیار گرونه...

جهت هماهنگی با شماره زیر تماس بگیرید

09194595925