2777
2789
عنوان

درس عبرت❣️

211 بازدید | 5 پست

سلام عزیزان نی نی سایت
بچه ها من مناسب دیدم که حتما این مساله را اینجا بازگو کنم. من طرح های مختلفی در زمینه رشته خودم دارم که تعدادی انجام شد یک طرح بزرگتر داشتم که برای طرح خود به سازمان (اسمشو نمیگم لو نرم) شهر خود رجوع کردم هم برای انجام یک کاری دیگر و هم اینکه بتونم طرح خود را بازگو کنم. دوستان هنوز نفهمیدم این حجم از توهین هایی که در صحبت خود داشتند به خاطر چه بود؟ چنان به بنده حمله ور شده بودند و سوال می پرسیدند که لحظه ای یادم رفت من برای چه رفته بودم و هدف بنده از این دیدار چه بود. در نهایت خودم گفتم که این جلسه انتها ندارد و از آنجا آمدم بیرون، این مساله مرا یاد استادی انداخت که در مقطع تحصیلی خود داشتم وقتی چیزی را نمی‌دانست انقدر طرف مقابل را مزاح و مسخره می‌کرد تا آن فرد را طرد کند، من باورم نمی شود ما همه یک انسان هستیم و صرفا به خاطر سمت شغلی و موقعیت هایمان با یکدیگر معاشرت نمی کنیم. حتی اگر مساله ای را هم ندانیم مشکلی ندارد طرف مقابل آن اطلاعات را به تو بدهد. من از خودم ناراحت هستم که چرا به طرف مقابل خود آن هم در همچین سازمانی اعتماد کردم و رفتم. هزاران بار پشیمان شدم از کاری که کردم. یک انسان نباید با همه دهن به دهن دهد، وقتی کسی از اول قصد دارد به تو توهین کند و با حمله وارد می شود باید آن سازمان، مکان و ... را سریعا ترک کرد و اشتباه من ادامه دادن بود‌. من واقعا ناامید شدم از این موضوعات. آنقدری که به دیگران ارزش قائل هستیم به خود ما ارزش قائل نیستند. من دیگه نمیدانم چه بگویم فقط اینکه قصد دارم شیوه خود را کاملا تغییر دهم. 

من واقعا واقعا واقعا ناامید شده ام. 

بچه ها آدما دارن به کجا میرن؟؟؟؟؟

چرا من دستم هزاران نفر رو گرفتم ولی بقیه حسادت میکنن و منو طرد میکنن و دستمو نمی گیرن

چرا بچه ها؟

خودت گفتی 

حسادتتتت

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت گفتی حسادتتتت

اخه تا کجا باید پیش رفت؟؟؟؟؟؟؟

چرا واقعا؟؟؟؟

چه ایرادی داره از طرح هامون فقط حرف بزنیم

حرف زدن هم گناهه؟

چرا مردم چیزی نمیفهمن عصبانی میشن و شروع میکنن به حمله ور کردن چرا واقعا؟

چیکار باید کرد؟

امشب ناامیدانه ترین شب زندگی من هست

انسان ها تفاوت های رشدی زیادی دارن

محیط خانواده دیدگاه احتماعی شرایط و ... یک انسان رو میسازه 

و باید بهت بگم هیج وقت تمام این ها کامل و خوب نمیشن و این باعث میشه تو مواردی خوب باشیم و تو مواردی بد

ولی خب لازمه مهارت اینکه با کسایی که نمیتونیم بحثی رو به پایان ببریم داشته باشیم و جایی مدل بحث رو عوض کنیم 

جایی سکوت کنیم 

و ممنون از اطلاعاتی که گذاشتی

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.