2777
2789

بچه ها تاریخ مصاحبه من ۱۷ تیره 

میتونم وارد پنل خودم بشم 

ولی نمیتونم تایید کنم  فقط معاینه رو تونستم !!!

خود سایت گفته فقط اونایی میتونن که ۱۰تا ۱۳ تیر تاریخ مصاحبه دارن 

شما هم همین طوری هستین ؟

برای من بارگذاری مدارک زده ۶-۷ تیر 

مصاحبم هم ۲۳ تیر هستش 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی وارد پنل خودت بشی؟

فکر کنم اره . داداشم داره کارا رو انجام میده اما گفت امشب میام دیگه تمام کارهاش رو میکنم امروز صبح گفت برای ما سایت باز شده درصورتی که ۶-۷ تیر باید باز می‌شده 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

عزیزم منم دعوت شدم وفرم فردی و تحویل آموزش وپرورش دادماز کجا باید بفهمم این بارگذاری مدارکو

توی سایت فرهنگیان اگه اشتباه نکنم باید برید و مدارکی که میخواد رو بارگذاری کنید و همچنین فرم معاینه فردی رو کپی یا پرینت بگیرید 

فکر کنم اره . داداشم داره کارا رو انجام میده اما گفت امشب میام دیگه تمام کارهاش رو میکنم امروز صبح گ ...

دقیقا 

منم فک میکردم بعد ۶ ام باز بشه 

ولی برای من باز شد 

ولی نمیتونم تایید کنم 

مدارک رو 

اصلا گزینه تایید نداره برام 

ولی برای معاینه پزشکی داره 

فرم فردی چیه !!!!

فرم اطلاعات فردی هسته گزینش ک باید از سایت دانلود کنید ، برای گزینشه ، پر میکنید ی نسخه میمونه دستتون ، ی نسخه تحویل آموزش و پرورش میدید

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

دقیقا منم فک میکردم بعد ۶ ام باز بشه ولی برای من باز شد ولی نمیتونم تایید کنم مدارک رو اصلا گزینه تا ...

منظورتون از تایید چیه؟

۵ مرحله داره برای بارگزاری مدارک

مرحله آخر پرداخت هزینه اس

بعدش تاییدو میزنید.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

منظورتون از تایید چیه؟۵ مرحله داره برای بارگزاری مدارکمرحله آخر پرداخت هزینه اسبعدش تاییدو میزنید.

مرحله اول که مشخصات فردی رو پر میکنم  اصلا قسمت تایید نداره 

اگه بزنی مرحله بعد 

قبلیه پاک میشه!!