2777
2789

بابامو 9 روزه از دست دادم..هنوز پنجاه سالش نشده بود بمیرم براش...

نامزدمو دو ماه قبل بابام تو تصادف از دست دادم...

مامانم از وقتی بابام رفت هی داد و هوار میکشه که منم میخام برم پیش بابات ...

مامانم آسم داره از دیشب نمیتونه نفس بکشه براش کپسول اکسیژن گرفتم ، اخر شب باز حالش بد شد...

همه فامیل دلشون به حال من میسوزه اما من دلم به حال پدر و نامزدم میسوزه که جوون رفتن زیر خروار ها خاک...

بخدا من اگه زبونم لال مامانمو از دست بدم هیچی ازم نمیمونه...میمیرم...بی کس و کار میشم...

اومدم درد و دل کنم...

من اشرف مشغولاتم، همیشه مشغولم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روحشون شاد، 

با مامانت صحبت کن، بهش بگو به وجودش نیاز داری، بگو از تنهایی می‌ترسی، بگو تنهات نزاره، که این جا گرگ ها در لباس میش زیادن، بگو مامان کنارم باش تا غم عزیزانم را بتونم تحمل کنم، یک وقت با روانپزشک بگیر، مامانت را ببر، تا آروم بگیره 

همینو به مامانت بگوبگو اگر از خودت مراقبت نکنی من توی این دنیا تنهای تنها میشم حداقل بخاطر من کمتر ب ...

بهش گفتم بخدا گفتم...میگه من بی بابات نمیتونم...با حرفاش انگار روی اتیش قلبم هیزم میریزه....

من اشرف مشغولاتم، همیشه مشغولم.

بهش گفتم بخدا گفتم...میگه من بی بابات نمیتونم...با حرفاش انگار روی اتیش قلبم هیزم میریزه....

عزیزم بهش فرصت عزاداری بده. توی مواجهه با مشکلات هر کسی یه جوریه مامانت الان شرایط خوبی نداره قابل درکه که شما هم توی شرایط سختی هستی اما گویا مادرت نتونسته با قضیه کنار بیاد اجازه بده سوگواری کنه حتما تا یه مدت دیگه حالش خوب میشه انشاالله. خدا صبری به بزرگی غمی که دارید بهتون بده