2777
2789
عنوان

زندگی متاهلی چه دردیه؟

596 بازدید | 50 پست

واقعا زندگی متاهلی یعنی زن بشوره و بسابه 

مرد بریزه و بپاشه 

البته شاید چون ما بیپولیم اینه 

هم کار بیرون هم کار خونه 

طرف مقابل هم هیچ گونه کمکی تو کارها نکنه؟ 

یعنی زندگی متاهلی یعنی کارگری زن ؟ 

برای شمام اینجوره ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نظر من این نیس 

وظیفه زن کارتو خونس وظیفه مردم بیرون از خونه

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
کم کم شوهرت را عادت بده مثلا امروز بگو جارو بکشه فردا یه کار دیگهاگر هیچ جوره کمک نمیکنه نیروی کمکی ...

نه این ادم خیلی پرو هستش روزایی که کارم نمیره دست به هیچی نمیزنه که هیچ لباساش ،جوراباش همرو نقش زمین میکنه 

غذا دیر اماده شه سریع غر غر راه میندازه

شاید شما معذرت میخام رفتی کلفتی عزیزم  وانتخابت این بوده 

زندگی متاهلی خیلیم شیرین من که از اول ازدواج باوحوداینکه وضعمون معمولی باماهی ۲۰تا ۲۵ فسطم داریم امت الهی شکر همینکه شوهرم خیلی بادرک وتوهمه چیمشارکت داره باهام از کلی مال ومنال واسم باارزش تر الانم ک باردارم واستراحت مطلق حتی دستشویی وحمامم میشوره واسم

نه این ادم خیلی پرو هستش روزایی که کارم نمیره دست به هیچی نمیزنه که هیچ لباساش ،جوراباش همرو نقش زمی ...

مردا ۹۰ درصد پرو هستن 

باید عادتشون بدی عزیزم 

اگر بارداری به بهانه بارداری و بچه داری ۹۰ درصد کارها را تعطیل کن 

خودش باید لباس هاشو بشوره و... 

شما نهایت غذا درست کنی و یکم تمیز کاری و رسیدگی به بچه 

کم کم و طولانی مدت تلاش کن،  تغییر میکنه ان شاالله

شاید شما معذرت میخام رفتی کلفتی عزیزم وانتخابت این بوده زندگی متاهلی خیلیم شیرین من که از اول ازدوا ...

وای طلاش بگیر این مرد و نه این من تمتم وجودمم درد کنه مریضم باشم میگه پاشو غذا درست کن 

من نمیتونم و برام اتمام ماجراست والله طرف میتونه بیشتر کار کنه من هم کمک خرج باشم هم کارگر. ؟نه تفری ...

متاسفانه درک بعضی مردا واقعا پایینه حتی فکر میکنن کار خونه خیلی آسونه و بیشتر وقت ما تو خونه به استراحت و خواب میگذره و کارای ما رو بی ارزش جلوه میدن

این زندگی مشترک نیستبرده داری و بیگاری کشیدنه

دقیقا چون کرد هستن و برای بیجار این مدلین کل خانوادشون 

عروساشون کلا تو رختخواب به شوهراشون صبحونه میدن از من اینو میخواد بعد تا حالا یه گل برام نخریده سر عقد پول حلقه نداشت نخرید