2777
2789
عنوان

زندگی متاهلی چه دردیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 50 پست
ای خدا چرا نمیخوان شاد باشیم ؟ شاد بودن و عاشق بودن و باهم کار کردن سخته؟

مرض دارن ، دنبال نوکر بودن گفتن زن بگیریم 

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗

من نمیتونم و برام اتمام ماجراست والله طرف میتونه بیشتر کار کنه من هم کمک خرج باشم هم کارگر. ؟نه تفری ...

دقیقا دیشب دعوا شوهرم سر همین بود نه تفریح نه گردش تا دلم بگیره میبره من سر خاک بابام یا خونخ مامانم  ی پسر بد غذا دارم ک هنوز نشده غذا سفره بخوره باید واسش جدا درست کنم خودش هم ک انکار شق القمر میکنه سر کار میره گفتم خسته شدم گف مگه چکار میکنی همه زنا همینن کسی نفهمه بیرون کار میکنی واسه من غر می‌زنی چن وق ی بار هم ی فامیلش از شهرستان بیکار میاد اینجا منم باید بپزم بشورم بذازم جلوشون حرفم بزنم قهر میکنه دعوا راه میندازه میگه در خونم رو به فامیلا بستی خب من گرمم همش پا غذا غذا بپزم باید لباس بپوشم شال بپوشم جلو مهمون تو خونخ پنجاه متری ی مرد نامحرم بخابه از بالا سرم صب بزه سرکار خسته شدم جراتم ندارم حرف بزنم چون به غلط کردن میندازه آدم و

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدا چرا نمیخوان شاد باشیم ؟ شاد بودن و عاشق بودن و باهم کار کردن سخته؟

تا حرف بزنیم میگه منم پدرم میسوزه بیرون کار میکنم واسه شما خب اونا کار میکنن پول درمیارن ماشین ملک واسه خودشون می‌خرم کلفتی ما نتیجش چیه

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
چرا باید بیل و کلنگ بزنیم ؟ چه ربطی داره به اوضاع استارتر ؟

نمیدونم حتما همسر ایشون بیل و کلنگ میزنه برای من اون صبح میره اسنپ کار میکنه من عصرا دو تا یه شرایط کار داریم هزار تومنم برا خودم بهم نمیده