2777
2789

بقران دروغ نمیگم دقیقا همین اتفاق برام افتاده خیلییییی عجیبه. گذشته رو فراموش نکردم ولی انگار اون یه آدم دیگه بوده همه تجربه ها و ترس هارو یادم رفته الان خیلیییی آرامش دارم و بیش از حد احساساتی شدم ‌‌‌‌‌از هیچیییی نمیترسم هرکی هرچی بهم بگه عین خیالمم نمیاد. دو ماهه این اتفاق واسم افتاده نمیدونم چیکار کنم😭😭😭  حتی نمیدونم چی خوبه چی بده کدوم رفتار درسته دکتر هم رفتم ولی کمکی بهم نمیکنه چیکار کنم خدایااااا. دقیقا مثل بچه های ۶ ساله شدم مثلا اگه بهم بگن خودتو از بالای کوه پرت کن دقیقا همین کارو میکنم میخوام اینو بگم از هیچیی دیگه نمیترسم خیلی عجیبه نگرانم یه کار دست خودم بدم چیکار کنم حالا خیلی نگرانم

آره منم اینجوریم البته من قرص مصرف میکنم از دست رفتن حافظم به خاطر اونه

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ده تومن بزنم حسابم مرسی😁😁😁😁

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
شما دکتر رفتی؟ چی گفت بهت؟

گفت تاثیر داروهاته که حافظه کوتاه مدت رو داری از دست میدی 

مثلا من یادم نمیاد دیروز چه اتفاقی افتاده اما گذشته رو خوب یادمه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
گفت تاثیر داروهاته که حافظه کوتاه مدت رو داری از دست میدی مثلا من یادم نمیاد دیروز چه اتفاقی افتاده ...

نه من گذشته رو یادمه اما دیگه نمیترسم از چیزی یعنی تجربه هایی که بدست آوردم یادم نیست

نه من گذشته رو یادمه اما دیگه نمیترسم از چیزی یعنی تجربه هایی که بدست آوردم یادم نیست

ولی این خیلی خوبه که بهش دچار شدیم همه میگن بده ولی خودم دوسش داشتم