2777
2789

کلروفیل بخور

روزی حداقل ۲۰ دقیقه پیاده روی بدون توقف

یه اپ ورزش نصب کن تو گوشیت حرکات و تعداد رو داره انجام بده. 

قند مصنوعی رو حذف کن

فست فود و غذا های پرکالری و چرب نخور

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها یه چیز بگم بخندین 

من سالها پیش مثلا سال94اینا عضو نینیسایت بودم 

باز نبودم چند ساله 

هنوز یه ماه نیست اومدم دوباره تازه کشف کردم چند روزه کشف کردم که اسی همون استارتر هست....اولا میگفتم برم پروفش ببین خب اس نداره گفتم شاید میشناسنش چند تا تاپیک که رفتم تازه شصتم خبر دار شد

لابد طبع بدنت بهش نساخته زندایی من خورد هم موهاش عالیه و هم صورتش وهم اندامش

عزیزم جز دلپیچه و افت فشار هیچی نداره ، انواع و اقسام پودر لاغری ، چای سبز ، عرق زیره ، قرص الکارنتین، کپسول زنجفیل و دارچین  و ...... هیچ تاثیری نداشت . جز رژیم ورزش 🌱

عزیزم جز دلپیچه و افت فشار هیچی نداره ، انواع و اقسام پودر لاغری ، چای سبز ، عرق زیره ، قرص الکارنتی ...

همراه رژیم و ورزش اینا رو هم بخوره اتفاق خاصی نمی افته‌ گلم.  اوایل اگه دید طبع بدنش به چای سبز نمی سازه ولش کنه

همراه رژیم و ورزش اینا رو هم بخوره اتفاق خاصی نمی افته‌ گلم. اوایل اگه دید طبع بدنش به چای سبز نمی ...

منکه ۳۸ کیلو کم کردم .البته تاپیکهای کاربرای قدیمی که لاغر کردن خیلی خیلی کمکم کردن . ممنون عزیز دلم 🌱