2777
2789
عنوان

تخمدان پلی کیستیک

75 بازدید | 9 پست

خانوما تخمدانای من پلی کیستیکن یعنی اصلا عادتمم منظم نیست با دارو و امپول اینا پریود میشم

بنظرتون الان ذخیره تخمدانمم پایینه؟؟ میترسم اخر نازایی شه واسم کار دستم بده 😥

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

تخمدان پلی کیستیک رو اکثر زن ها دارن وبارو رفع میشه..باید بری دکتر زنان طی یه دوره قرص دوفامد یا دوفاستن میده میخوری هم پریودت منظم میشه هم پلی کیستیک بودنت رفع میشه 

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

تخمدان پلی کیستیک رو اکثر زن ها دارن وبارو رفع میشه..باید بری دکتر زنان طی یه دوره قرص دوفامد یا دوف ...

دارو*

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخمدان پلی کیستیک رو اکثر زن ها دارن وبارو رفع میشه..باید بری دکتر زنان طی یه دوره قرص دوفامد یا دوف ...

میدونم عزیز ۶ سال درگیرشم . داروها موقتن میخورم خوب میشم دوباره همون اشو همون کاسه میشه بعد از یکی دوماه

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

میدونم عزیز ۶ سال درگیرشم . داروها موقتن میخورم خوب میشم دوباره همون اشو همون کاسه میشه بعد از یکی د ...

منم همینجوریم ولی چ میشه کرد🫠

منم همینجوریم ولی چ میشه کرد🫠

ازپریودم شانس نیاوردم من😞

ازپریودم شانس نیاوردم من😞

منم همینجور...الان یه ماه وخورده پریودم قطع نمیشه نمیدونم چمه دیگ خسته شدم ..یا چن ماه نمیشم یا اینجوری قطع نمیشه مجردم همش ترس دارم نکنه دوراز جون نازایی بگیرم🥺

نه اتفاقا ذخیرت بالاست چون اصلا تخمک گذاری تو بدنت اتفاق نمیفته وضعیتت عین منه منم با دارو پریود میشدم نگران نباش اگر به طور طبیعی هم باردار نشی با داروهای ناباروری باردارمیشی من با داروهای ناباروری دوبار باردار شدم 

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

نه اتفاقا ذخیرت بالاست چون اصلا تخمک گذاری تو بدنت اتفاق نمیفته وضعیتت عین منه منم با دارو پریود میش ...

مرسی گل قشنگ

منم همینجور...الان یه ماه وخورده پریودم قطع نمیشه نمیدونم چمه دیگ خسته شدم ..یا چن ماه نمیشم یا اینج ...

خداکمکمون کنه