2777
2789
عنوان

زن داداش فتنه

1255 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها  تاپیک قبل گفتم پدرم سر ی موصوع کوچیک چی سرم اورد دیروز تازه فهنیدم کار زن داداشم بود یعنی وقتی با ادم برخورد میکنه فکر میکنی فرشته است از بس چرب زبونه و بعد ۱۶ سال که عروسمون شده باور کنید ایتقدر پیچیدس هنوز کامل نشناختیمش

دیروز باز مادرم داغ رو دل بود منو کتک زد دستش گرفتم نزنه فریاد زد به بابام گفت بیا این منو کشت بابامم به حدی کتکم زد که نزدیک بود از حال بیافتم 

بعد من به خواهرم پیام دادم گفتم من بخدا بچه رو نزدم یواشکی زدم رو دستش زن داداش رفته به داداشم گفته اونم به بابام الان دو روزه من زیر مشت و لگدم در اتاقم شکونده هر وسیله ای انباری بود انداخته اتاقم که من نتونم دیگه برم خواهرمم نارجت شد در خد چند پیام بهش گفت چرا فتنه میکنی مگه چیکارتون کرده تو داداشت چن روز پیش چقدر دخترت زد اینو نگفتی ولی ی چک ساده سه روزه خونه مون جهنم کردی از خدا نمیترسی؟ بعد دیدم زن داداشم اومد مادرمم جرات نداره چیزی بهش بگه رچی از دهنش دراومد بار من کرد چون میدونه بابام پشت ما درنمیاد زنگ زد بابام اورد خونه شروع کرد به گریه بابامم زنگ زد به خواهرم گفت درد و بلا عروسم  بخوره تو سر هر ۴ تا دخترام. شما چی هستین کثیفای نجس کلی هم فحش به مرده هامون. خدایش با این زن که پدرم پشتشه برادرم از اون بدتر مادرمم از ترس بابام پشت اونه چیکار کنیم یک خواهرم خوبه اون دو تام جرات ندارن چیزی بگن یک نفرشون بخاطر اینکه خودش شبرین کنه پشت ین عفریته در مباد. واقعا داغینم ازش نمیدونم چیکار کنم کوچیکترین حرفی بزنم خونه بهم میریزه دوباره

کامل نخوندم ولی خواهرشوهرا هم موجودات مظلومی نیستن

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پدر مادرت برا تینکه زندگی داداشت بهم نخوره و مهریه و ..پشت عروسن 

شمام کوتاه بیا 

حرف نزن سکوت کن کلا 

چاره نداری فعلا هیچی نگو

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

کامل نخوندم ولی خواهرشوهرا هم موجودات مظلومی نیستن

والا ما تا بوده بدی به این نکردیم من خودم بخدا بیشتر از خواهرم هواش دارم سر هر مناسبتی  براش کادو گرفتم خواهرم روزی چند بار بهش زنگ میزنن که به زور جواب میده نه فزیزم همیشه هم اینطور نیست ما اگه بخوایم گله ای هم ازش بکنیم از ترس بایام جرات نداریم. یعنی بابام جلو اون هر فحشی هر کتکی بخواید بهمون میزنه اونم سواستفاده میکنه

بچه رو نه دعوا کن نه بزنش 

ازین به بعدم نه محبت کن نه حتی کوچکترین اخمی 

تا وقتی تو اون خونه ای قوانین اون خونه همینه به نفع عروس و ضد دختر !فقط امیدوارم چندسال دیگه این روزا رو فراموش نکنی بری خوش خدمتی چنین پدرو مادری رو بکنی.... چون وقتی پیرشدن کثیف نجس نمیتوننه بیاد جمعشون کنه عروس دسته گلشون وظیفه شه

عزیزم پدر مادرت برا تینکه زندگی داداشت بهم نخوره و مهریه و ..پشت عروسن شمام کوتاه بیا حرف نزن سکوت ک ...

مهریش که چیزی نیست  بترسن کیلو کیلو بخدا براش طلا خریدن بابام هر چی داره به اسمشون زده بحث بهم خوردن زندکیشون نیست برادرم از بس زن ذلیله کلا انگار پدرم طلسم کرده زنیکه چون اهل دعادو جنبلم هست. پدرم اصلا به فکر دختراش نیست هرچی داریم از زمین برای ساخت خونه ۵ تا ماشین که همه رو به اسم داداشم کرده مونده ی ذره کشاورزی ی خونه که اونم به اسمشون میکنه بخدا حتی پول تو کارتشم همه رو داده داداشم خودش با اینهمه ثروت یک میلیون و دو میلیون از داداشم میگیره

والا ما تا بوده بدی به این نکردیم من خودم بخدا بیشتر از خواهرم هواش دارم سر هر مناسبتی براش کادو گر ...

ببین این بار که گذشت با این خانواده ای که داری که پشتت نیستن فقط فقط به فکر خودت باش تا میتونی پیشرفت کن اصلا بدون اینکه قهر کنی کاری به کارشون نداشته باش اصلا خودتو قاتیشون نکن اصلا هم به بچشون دست نزن لزومی نداره برای همچین ادمایی کادو بخری یا بچشون نگه داری فقط به فکر خودت و منافع خودت  باش 

عجب ناراحت شدم واقعا شما که می دانید اینجوری میشه دیگه کش نده بیشتر ماجرا رو ولی دیگه این داداش و زنش اومد جز یه سلام نه حرفی بزن باهاشون نه چیزی قضیه بچه رو هم نمی‌دونم ولی دیگه کاری به بچه هم نداشته باش خودتو مشغول به کار دیگه بکن 

هیچ وقت بچه کسی دیگه رو نزن خودش بابا و مامان داره نهایتش شکایتش رو به اونها بکن

بخدا میگم یواشکی زدم رو دستش گفتم خواهرت چرا اذیت میکنی پسره هم خیلی بی تربیته تو روم وایساد هرچی عروسک بود زد تو سرم کاش میزدم اینقدر نارحت نمیشدم خوبه چون روز پیش داداش زن داداشم ایتقدر دخترش زده بود بچه اومد پیش من گفت داییم کتکم زده دختره ۵ سالشه اینو نگفته بود ولی ی چک کوچیک من سه روز خونمون جهنم کرده