2777
2789
عنوان

زن داداش فتنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 29 پست
مهریش که چیزی نیست بترسن کیلو کیلو بخدا براش طلا خریدن بابام هر چی داره به اسمشون زده بحث بهم خوردن ...

شما میشناسی،خانواده رو 

لااقل از شوهرت مهریه میگرفتی برا خودت میرفتی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

و در کل خنثی باش یعنی چی کادو میگیری براش 

خودشیرینی بازی رو بزار کنار شما دستت رو تا ته تو طرف عسل بزنی بزاری دهن این آدما چه پدرتون چه عروس و برادر گاز میگیرن 

بچسب به زندگی خودت پیشرفت کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه زنداداشت رو زدی؟!!!

بخدا داشت خواهرش اذیت میکرد گفتم نزنش کوچیکه گناه داره بچه تو روم وایساد بخدا یواشکی زدم رو دستش اونم خداشاهده  یکم پول داشته باشم خرج این دو تا بچه میکنم هرچند هبچ نیازیم ندارن من اصلا دلم نمیاد بچه رو بزنم همین بچه هرچی عروسک دور برش بود زد تو سرم مادرش بلوا راه انداخته بچم کشتی کاش میزرم بقران نارحت نمیشدم میگفتم حق داره حتی دسشویی رفتنشون مامانم میبردتشون 

واقعا نمیدونم چی بگم این دیگه چه مدلشه چجوری بابات روش میشه تو چشمتون نگاه کنه یعنی بچه ای که هم خون ...

کاش فقط همین بود بخدا هرچی دار و ندار داره به اسمشون زده ما ۴ تا ول کرده ابنور و اونورم میگه ادم باید هوای دخترا بیشتر از پسر داشته باشه بخدا تز بس منو زده نمیتونم گردنم بلند کنم همه جام کبوده 

حالا بگو چرا بچه ی داداشتو سیلی زدی؟اینکارا چیه اخه

وای بخدا چن بار گفتم میگم خواهرش اذیت میکرد گفتم نکنه بچه اس گناه داره پسره هرچی از دهنش دراومد بهم گفت کلا پرروه تو رو بابامم وایمیسه خداشاهده من اصلا دلم نمیاد به بچه اسیب بزنم ی کوچولو زدم رو دستش که خودشم میخندید از حرکتم بعد بلند شد با عروسکاش یکی یکی زد تو سرم جالبه چن روز پیش داداش زن داداشم دختر ۵ ساله داداشم به خدی کتک زده بود بچه اومد پیشم گفت عمه دایی ب منو زد همه جام درد مبکنه من اگه میزدم ادم بی رحمی نبودم حق بهش میدادم ولی پدر من با کاراش کاری کرده عروسه سوارمون شده

بچه رو نه دعوا کن نه بزنش ازین به بعدم نه محبت کن نه حتی کوچکترین اخمی تا وقتی تو اون خونه ای قوانین ...

بخدا همین عروس پشت سر  پدر مادرم چقدر حرف زده و مسخرشون کرده من همین به مادرم گفتم از خدا میخوام مث فلانی که دار و ندارش به اسم پسرش کرد بعد یک هفته از مردنش گذشت عروس و پسرش بهش اهنیت ندادن که حتی خاکش کنن سرتون بیاد رفت تو اتاق درو بست 

عجب ناراحت شدم واقعا شما که می دانید اینجوری میشه دیگه کش نده بیشتر ماجرا رو ولی دیگه این داداش و زن ...

متاسفانه تو یک ساختمونیم و همیشه ور دلمونن 

عروسمون بدجور برای بابام خودشیرینی میکنه چون میدونه همه چی به نفعشه پارسالم بابام ۱ میلیارد کشاورزی داشت داداشم پاپیچش شد گفت بده برم  معامله کنم ماشین بخرم بابام گفت بزار حج بخرم باهاش اینقدر دعوا راه انداخت و قهر کرد بابام بهش داد درحالیکه کمباین داره بابام به اسمش زده روزی کمتر از ۳۰ میلیون درامد نداره داداشم ولی خوب بابام شده زیر دستش

شما میشناسی،خانواده رو لااقل از شوهرت مهریه میگرفتی برا خودت میرفتی

مهریه من ۱۹ و نیم مثقال طلا هستش ۳۰ گرمم جداگانه طلا برام خرید که پشت سند ازدواجم بود ولی اومد قسم خورد که طلاهام بردم باز اومد دست رو قران گذاشت خودش و شاهداش که هیچی ندارم برای مهریه دادگاهم قسط بندی کرد سه ماه شد ۲ و نیم گرم اونم نه کامل با این مهریه چی میشه کرد بعد برمم پدر و برادرم زیر سنگم باشم پیدام میکنن منو میکشن

روزگار همیشه به یک پاشنه نمیچرخه و هر کس ادم بد و ظالمی باشه حتما تو همین دنیا باید حساب و کتاب پس بده .دیگه تو خونه بحث و دعوا نکن فقط باهاشون سرسنگین شو خدا خودش حواسش هست و ادم طالم رو متنبه میکنه

روزگار همیشه به یک پاشنه نمیچرخه و هر کس ادم بد و ظالمی باشه حتما تو همین دنیا باید حساب و کتاب پس ب ...

سر سنگینم باشی شاید باورتون نشه بخدا پدرم اینقدر میزنه تا به حرفت بیاره من تو خونه هم حتنا باید شال یا روسری رو سرم باشه یک بلوز نخی بلند تنم بود با یک شلوار گشاد ابر و بادی شلوارم پاره کرد اینقدر کشید پشت زانوم کبود شد میگعت بدحجاب هم میگردی جدیدا یعنی تو این گرما حتما بابد بلوز دامن شال تو خونه ای که کولرش روشن نمیکنه میگه حوصله ندارم راش بندازم کولر ابی ولی اول مال عروس درست کرد

استارتر تاپیک،

هر جوری شده از اون خونه برو

شما طلاق گرفتی و دیگه اجازت دست کسی نیست 

دیگه مرگ یکبار شیون هم یکبار، این زندگی جهنمی که شما داری یکجایی باید درست کنی

تا وقتی با خونوادت زندگی میکنی وضعت همینه

من جات باشم گفتی دکترا داری میرفتم ادامه میدادم درسمو و از اون خونه نجات پیدا میکردم.

مهریه من ۱۹ و نیم مثقال طلا هستش ۳۰ گرمم جداگانه طلا برام خرید که پشت سند ازدواجم بود ولی اومد قسم خ ...

عجب شرایطی داری 

حالا منم در شرف جدایی هستم

داداشم گوشیم زنگ میخوره 

میگه به مامانم‌

مامان اول تو ببین کی هست بعد خودش جواب بده 

منم فوش کشیدم بهش گفتم من زن فلان فلان شده ی  تو نیستم خودتو جمع کن 

من الان دارم جمع میکنم برم 

خونه اجاره دارم میکنم با پسرم برم 

هنو جدا نشدما

حقطلاق و حضانت رو گرفتم 

وکیل باید بگیرم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

استارتر تاپیک،هر جوری شده از اون خونه بروشما طلاق گرفتی و دیگه اجازت دست کسی نیست دیگه مرگ یکبار شیو ...

دقیقا شکنجه گاه 

حتی تو این تابستون باید روسری یا شال سرت باشه دامن بپوشی من دیروز یک بلوز نخی بلند تنم بود با یک شلدار گشاد ابربادی و یک شال شلوارم گرفت اینقدر کشید که کنار زانوهام سیاه شد بعد کناره شلوارم پاره کرد میگه جدیدا تیپ میزنی  و سر به هوا شدی. اخه مهریم که شد هیچی با کدوم پول و پس انداز دکترامم بخدا هرجا بگید رفتم کار نیست استخدامی هام شده دو سه سال یکبار که اونم اگه رشته منو بخواد دست خالی بری ی اتاقم بگیری باید کم کمش ۴ تا ۵ تومن کرایه بدی منم با لپ تاپ نهایت بتونم همین قدر کار کنم 

عجب شرایطی داری حالا منم در شرف جدایی هستمداداشم گوشیم زنگ میخوره میگه به مامانم‌مامان اول تو ببین ک ...

خداروشکر که شما میتونید برید من هرجام برم زندم نمیزارن انشالله که خدا کمکتون کنه