2777
2789

ما سنتی معرفی شدیم

یک جلسه رفتیم کافه خیلی صحبت کردیم از هم خودمون اومد

خیلی از معیار های منو داشت

حالا فردا قراره دوباره همو ببینیم

من بیش‌فعالی دارم و قرص مصرف میکنم

به نظرتون کی بهش بگم؟

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم والا،منم بیش فعالی دارم و دارومصرف میکنم،تازه متاهلم هستم شوهرم زیاد استقبال خوبی نداشت

به نظرم گقتن رو که باید حتما بگی اگر توی زندگیتون تاثیر می‌زاره 

ولی طوری بگو که منفی نباشه

مثلا بگو آره من بچه بیش فعالیم و تحت درمانم برای اینکه بتونم کارایی بالایی توی زندگیم داشته باشم از خودم و مغزم

نگیا 😐😶 اصلا نگو سعی کن رو اعصابت کار کنی

نمیشه که نگم

من باید همیشه قرص بخورم باید بدونه بعداً بفهمه که بدتر میشه

چرا نگه،عزیزم بیش فعالی چیزی نیس ک درمان بشه فقط کنترل میشه و ی روزی اون آقا متوجه میشه بهتره صداقت باشه

شاید اون اقا بااین موضوع مشکلی نداشته باشه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
نمیدونم والا،منم بیش فعالی دارم و دارومصرف میکنم،تازه متاهلم هستم شوهرم زیاد استقبال خوبی نداشتبه نظ ...

شما قبلش به شوهرت گفتی؟

واکنش چی بود

قرص چی میخوری؟

چرا نگه،عزیزم بیش فعالی چیزی نیس ک درمان بشه فقط کنترل میشه و ی روزی اون آقا متوجه میشه بهتره صداقت ...

اگه استرس داری و میخوری چی؟ باید بگی؟

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
چجوری بگم🥲

بگو بیش فعالم با خنده بگو،نیازیم نیس بگی دارو میخوری کم کم اگ اوکی بودید متوجه میشه 

اگ واسش مهم باشه خودش سئوال میکنه و توام مجبوری بگی ک دارو میخوری اگ مهم نباشه ک هیچ

بگو بیش فعالم با خنده بگو،نیازیم نیس بگی دارو میخوری کم کم اگ اوکی بودید متوجه میشه اگ واسش مهم باشه ...

آخه من الان بیش‌فعالیم تبدیل به افسردگی شده

ینی روحیم بیشتر خسته و کسله ولی خب به خاطر همون بیش‌فعالیه و علایم دیگه مثل عدم تمرکز و اینا رو دارم و قرص ریتالین میخورم

شما قبلش به شوهرت گفتی؟واکنش چی بودقرص چی میخوری؟

والا من خب افسردگی شدید داشتم،و حالم خیلی بد بود،بهش گفتم میخوام برم پیش روانپزشک خیلی مخالفت کرد من اهمیتی ندادم راستشو بخوای چون می‌گفت این قرصا ضرر داره و اینا،،طی درمانم روانپزشکم فهمیدن که من سالهاست بیش فعالی دارم و اینا و وقتی به شوهرم گفتم شوکه شد یه مقدار و چیزی نگفت

چون خیلی سخته زندگی با کسی که بیش فعاله اگر دارو نخوره و تحت درمان نباشه انگار که قبول کرد و اینا

و دیگه چیزی نگفت

من برای بیش فعالیم ویاس و امی تریپتیلین میخورم

شما چی میخورین؟؟

اگه استرس داری و میخوری چی؟ باید بگی؟

ن نیازی نیس استرس و بدون دارو میشه کنترل کرد رو خودت کار کن سریع نرو سراغ دارو ک عادت میکنی بهش

سعی کن بدون دارو کنترلش کنی منم استرسیم ولی هیچوقت دارو نخوردم رو خودم کارکردم و الان خداروشکر خیلی بهترم

آخه من الان بیش‌فعالیم تبدیل به افسردگی شدهینی روحیم بیشتر خسته و کسله ولی خب به خاطر همون بیش‌فعالی ...

خب عزیزم بهترنیس قبل ازدواج این مشکلاتو درمان کنی،افسردگی خیلی رو زندگی متاهلیت تاثیر منفی میزاره بنظرم ی مدت ازدواجو کنسل کن برو سراغ درمان افسردگیت

والا من خب افسردگی شدید داشتم،و حالم خیلی بد بود،بهش گفتم میخوام برم پیش روانپزشک خیلی مخالفت کرد من ...

من دو ماهه تشخیص گرفتم و ریتالین میخورم

خواب آلودگی و افسردگیم کمتر شده ولی اصلا تمرکزم فرقی نکرده حافظم هم خیلی بد شده 

ببخشید ویاس رو با بیمه چند میخرید؟

من می‌خوام به دکتر بگم ویاس رو شروع کنیم ولی میترسم گرون باشه