2777
2789
عنوان

کی به خاستگارم بگم که قرص اعصاب میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 24 پست
خب عزیزم بهترنیس قبل ازدواج این مشکلاتو درمان کنی،افسردگی خیلی رو زندگی متاهلیت تاثیر منفی میزاره بن ...

من سالهاست تحت درمانم همیشه باید قرص بخورم کلا همینه

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
من سالهاست تحت درمانم همیشه باید قرص بخورم کلا همینه

پس حتما بهش بگو ولی ن ب این شدت،ممکنه جا بخوره مخصوصا ک خواستگار سنتیه و عشقی این وسط نیست

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو ماهه تشخیص گرفتم و ریتالین میخورمخواب آلودگی و افسردگیم کمتر شده ولی اصلا تمرکزم فرقی نکرده حا ...

ریتالین خوبه که،،ویاس رو نمیدونم واقعا یادم نمیمونه،ولی به بدبختی گیر میاد ها به بدبختیییی،اگر مرکز استانید بگید ویاس بنویسن بهتون،شهرستان ها اصلاااا نیست،ولی گرون نیست اونقدرا فکر کنم جمع چندتا داروم میشه ۲۰۰ نهایتا

ریتالین خوبه که،،ویاس رو نمیدونم واقعا یادم نمیمونه،ولی به بدبختی گیر میاد ها به بدبختیییی،اگر مرکز ...

من تهرانم آخه ریتالین اصلا روم جواب نیست

من دو ماهه تشخیص گرفتم و ریتالین میخورمخواب آلودگی و افسردگیم کمتر شده ولی اصلا تمرکزم فرقی نکرده حا ...

ببین افسردگی و بیش فعالی دوتا مبحث کاملا مجزان،،یعنی ممکنه که ناتوانی توسط بیش فعالی روحیه ات رو افسرده کنه،ولی باید خیلییی داغون شده باشی توسطش،،ممکنه که افسردگی جدا رو داشته باشی

حافظه یه چیزیه که توی بیش فعالی داشتن طبیعیه،مثلا من از زمانی که یادم میاد نه تمرکز داشتم نه حافظه و ذهن به شدت عجیب و غریبی و اصلا هم فکر نمیکردم بیش فعالی باشه،فکر میکردم که آدم نرمالی نیستم و عجیب و غریبم،الان که میخورم دارو خیلی بهتره حالم خداروشکر،ولی بیش فعالی درمان نداره دیگه،حتی با دارو من به شدت متزلزلم به شدت حافظه پریشانی دارم ولی خب افسردگی بحثش جداست،اگر افسردگی داری حتما باید تحت درمان باشی ،علائمت رو بگو به دکترت ممکنه نیاز باشه سرترالین بهتون بدن 

ببین افسردگی و بیش فعالی دوتا مبحث کاملا مجزان،،یعنی ممکنه که ناتوانی توسط بیش فعالی روحیه ات رو افس ...

فلوکستین میخورم برای افسردگی ولی دلیل اصلیش همین بیش‌فعالی بود