الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دو ماهه تشخیص گرفتم و ریتالین میخورمخواب آلودگی و افسردگیم کمتر شده ولی اصلا تمرکزم فرقی نکرده حا ...
ببین افسردگی و بیش فعالی دوتا مبحث کاملا مجزان،،یعنی ممکنه که ناتوانی توسط بیش فعالی روحیه ات رو افسرده کنه،ولی باید خیلییی داغون شده باشی توسطش،،ممکنه که افسردگی جدا رو داشته باشی
حافظه یه چیزیه که توی بیش فعالی داشتن طبیعیه،مثلا من از زمانی که یادم میاد نه تمرکز داشتم نه حافظه و ذهن به شدت عجیب و غریبی و اصلا هم فکر نمیکردم بیش فعالی باشه،فکر میکردم که آدم نرمالی نیستم و عجیب و غریبم،الان که میخورم دارو خیلی بهتره حالم خداروشکر،ولی بیش فعالی درمان نداره دیگه،حتی با دارو من به شدت متزلزلم به شدت حافظه پریشانی دارم ولی خب افسردگی بحثش جداست،اگر افسردگی داری حتما باید تحت درمان باشی ،علائمت رو بگو به دکترت ممکنه نیاز باشه سرترالین بهتون بدن