یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دو ماهه تشخیص گرفتم و ریتالین میخورمخواب آلودگی و افسردگیم کمتر شده ولی اصلا تمرکزم فرقی نکرده حا ...
ببین افسردگی و بیش فعالی دوتا مبحث کاملا مجزان،،یعنی ممکنه که ناتوانی توسط بیش فعالی روحیه ات رو افسرده کنه،ولی باید خیلییی داغون شده باشی توسطش،،ممکنه که افسردگی جدا رو داشته باشی
حافظه یه چیزیه که توی بیش فعالی داشتن طبیعیه،مثلا من از زمانی که یادم میاد نه تمرکز داشتم نه حافظه و ذهن به شدت عجیب و غریبی و اصلا هم فکر نمیکردم بیش فعالی باشه،فکر میکردم که آدم نرمالی نیستم و عجیب و غریبم،الان که میخورم دارو خیلی بهتره حالم خداروشکر،ولی بیش فعالی درمان نداره دیگه،حتی با دارو من به شدت متزلزلم به شدت حافظه پریشانی دارم ولی خب افسردگی بحثش جداست،اگر افسردگی داری حتما باید تحت درمان باشی ،علائمت رو بگو به دکترت ممکنه نیاز باشه سرترالین بهتون بدن