2777
2789
عنوان

خیانتای پی در پی شوهرم و +عکس پیاماش ک دیروز داده

| مشاهده متن کامل بحث + 8656 بازدید | 265 پست

مریم جان فقط خواستم بگم خدا به قلبت آرامش بده که بتونی بهترین تصمیم رو بگیری

احساسات رو کنار بزار و عاقلانه تصمیم بگیر 

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!
عزیزم خواهشا ازش دل بکناگه جدابشی کلی حسای خوب و جدید تجربه میکنیو مهمترینش رهاییه.

میترسم

میترسم نتونم رنگ زندگی ببینم من توی متهالی تنهابودم و دوباره مجرد شم و تنها...

من انقدر سختی کشیدم ک دیگه نای جنگیدن ندارم

گاهی فکرمیکنم میگم برگردم هرجور شده باردارشم حداقل ازش ی بچه داشته باشم یادگاریش بعد جداشم

من انقدر عتشقشم...

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسممیترسم نتونم رنگ زندگی ببینم من توی متهالی تنهابودم و دوباره مجرد شم و تنها...من انقدر سختی کش ...

عزیزم تنها کاری که میکنی اینه که ی بچه رو بدبخت میکنی.

گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.
بخدانمیتونم جلواشکامو بگیررررررممن چم بود ک ولم کردمنو ندید چراعشقی ک بهش دارمو نیید چراهمه میگفتن چ ...

همیشه همینطوره اگه زیاد باشی ، زیادی میشی !

ادما تحمل محبت زیادی رو ندارن .

اینم چون گنجایش محبت نداشته محبت تورو پس زده 

من جات باشم خوشحال میشم ک ذات واقعیش رو شناختم

تو این کارو نکردی ک اون لاشی کرده ابروی اون رفته تو ک گناهی نداری اسی خوب میشی مطمئن باش الان اولشه ...

خواهرم اره

خواهربزرگم درجریان نیس 

داداشامم داداش بزرگم درجریانه زنگیدم تومد دنبالم همون جا بهش گفتم وی شده

شوهرخواهرم ک خواهرمم میدونه و الان پیششونم 

مادرم

و ی داداشم ک الان رفته تهران 

همه فکرمیکردن ک دعوامون شده

پدرم نگران بود ک نکنه دست روم بلند کرده و منو زده 

دیگه نمیدونه کاش میزد ب تنم ولی ب روحم نه...

تقریبا نصف نصفه

خواهرم میگه جداشو

شوهرش میگه نگران پول نباش پشتتم

داداش بزرگم میگه نه برو خونه

مادرم ک اصلاقبول نمیکنه این ماجرارو میگه دروغ میگی

عزیزم‌همون‌رابطه‌‌ی که انجام دادن خودش کلی جرمهدو نفر محکوم‌میشن اگر اشتباه نکنم زندانی و شلاق هم دا ...

اون جن.ده متاهله ی بچه داره

عقد چی اخه

تو کمتر تاپیکی نظر میدم اما به تو فقط میتونم اینو بگم خیلی احمقی تو دختر این بشر نمیخوادت اگه میخواست این کارارو باهات نمیکرد به خودت بیا دختر دیگه چه بلایی سرت بیاره باورت بشه دوست نداره این ادم مریضه خرش کن یه مدت خونه رو بزنه به اسمت و حق طلاق بگیر ازش که اگه دوباره چیزی ببینم طلاق میگیرم چند روز بعدم خودت برو جدا شو این ادم لیاقت هیچی نداره 

خوب طلاق بگیر میدونم خیلی سخته خدا واسه هیچکس نیاره ولی ازخدا کمک بخواه

خدا ک ازدلم خبرداشت

دید سکوت میکنم و فقط زندگی میخوام

چراجلوشو نگرفت

چرا اخه...

من چجوری سرمو بالابگیرم تو محل تو خونواده

من خجالت میکشم 

اون جن.ده متاهله ی بچه دارهعقد چی اخه

خوب چه بهتر اول از اون‌خانم‌شکایت‌کن 

بعد از شوهرت 

بگو رابطه نامشروع داشتند در حالی که هر دو متاهل بودند

این‌زندگی هر براش دست پا بزنی بیشتر میری تو لجن به خودت ظلم‌نکن‌زن برو طلاق بگیر 

خواهرم ارهخواهربزرگم درجریان نیس داداشامم داداش بزرگم درجریانه زنگیدم تومد دنبالم همون جا بهش گفتم و ...

کاش جدا بشی راحت شی بخدا

ببین خدا دوست داشته ک نزاشته بچه دار بشیاااا

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

خدا ک ازدلم خبرداشتدید سکوت میکنم و فقط زندگی میخوامچراجلوشو نگرفتچرا اخه...من چجوری سرمو بالابگیرم ...

اسی دلم برات اتیش گرفته سرکارم اگه خونه بودم یه دل سیر برات گریه میکردم