2777
2789
عنوان

خیانتای پی در پی شوهرم و +عکس پیاماش ک دیروز داده

| مشاهده متن کامل بحث + 8659 بازدید | 265 پست

عزیزمن اینطور آدما تنوع طلب هستن خداشاهده درست بشو نیستن طلاقتو بگیرخودتو پیر نکن تو داری روز به روز پیرتروعصبی تر میشی اون آشغال روزبه روز جونترو وسرحالتر منم عاشق همسرم بودم ولی سراین کاراش هفت سال پیش طلاق گرفتم مگه الان دنیام به آخر رسیده فقط از من یه آدم عصبی ساخت دخترای بیست وهشت سال اکثرا هنوز مجردن ولی من کلی بدبختی ونداری وخواری کشیدم وخدارو هزارمرتبه شکر که تموم شد هفت ساله میگذره

اسی طرف رفته با یکی دیگ همخواب شده خدایی دلت میخواد هنوزم باش زندگی کنی؟

من عاشقش بودم 

دلم پیششه

بخدا من ادم بی فکری نیستم

من داغون شدم من تا شش ماه نمیتونم روپاهام وایستم خودش منومیبرد حموم میبرد توالت غذامیداد بهم

ب

ی هفته فقط بیدار بودم خواب به چشام ی لحظه نمیومد غش میکردم بیهوش میشدم سراز درمونگاه درمی اوردم

من حالم بد بود هنوزم بده

من دلم پیششه 

الان چهرشو ک یادم میاد تو دلم ی لحظه میگم قربونه چشات برم ک دلم برات تنگ شده

بعد میگم خاک توسرت مریم

بیاقتت همین عوضیه ک با جن.ده میره 

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرمو از رو بند انگشتاشم میشناسم))من چقدر مادرشوهر دارمجین بچه همسولی شوهر منه>>

😂😂😂😂قیافش معلومه ک نیس؟؟ 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

لطفا بچه دار نشو

برو واکسن گارداسیلم بزن 

اون ج ن . د ه ممکنه ناقل خیلی بیماری ها باشه

کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂

باورکن فرداروزبازهوس اونجای گشاداون خراب میکنه یااون هرزه کرم میریره....

میخوای چی کنی باز

بازحسرت بکشی

مردی که زن پاک خودش دست نزنه برتوبعل ج......مردنیست سگ زرده

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

😂😂😂😂قیافش معلومه ک نیس؟؟

هن؟

من میگم ایشون شوهر منه))

راسی جهازمو یزرشو شیوا دادا...ولی بقیه مادرشوهرام پشت گوش انداختن.

بده جهازمو )>

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوکن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻انیوی..این کل چیزی بود ک تو ذهنم بود...]     

من عاشقش بودم دلم پیششهبخدا من ادم بی فکری نیستممن داغون شدم من تا شش ماه نمیتونم روپاهام وایستم خود ...

ببین میدونم چطوری خیانت درد کمی نیس وقتی یکی خیانت میبینه همش با خودش فک میکنه ک من چی کم داشتم یا چرا رف با یکی دیگ 

تو هیچی کم نداشتی اون خودش ذاتش خرابه وجود نداشته ک بمونه پای یه نفر

اسی دلت میاد اصن بخوابی باهاش؟؟ چنبار خیانت کرده هربار بخشیدیش ترک کرده؟ نه مگ نرفته سراغ خیانتای جنسی هم

بیخیالش شو بخدا میتونی 🥲💔

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

نه ولی خیلی تلاش کردم نشدالانم ازاد گذاشته بودم ک بشمولی دو روزه پریود شدمانگارخداهم بامن بوده فقط م ...

عقل داشته باش توروخدا دخترم ده سالشه هفت ساله ندیدمش اگه میدونی میتونی اینطور روزارو تحمل کنی درآینده بزار بچه دارشی چون معلومه زندگیت آخر نداره

عزیزم نمیدونم بهت چی بگم

حقیقتا چه این رابطه تموم بشه چه ادامه پیدا کنه تو آسیب میبینی ولی با ادامه دادنش بیشتر...

از طرفی شانس زندگی با یه آدم شریف رو که ممکنه دوباره بیاد تو زندگیت از دست میدی

حالا که اینقدر عاشقشی ببرش مشاوره

اگر درست شد و دیگه تکرار نکرد ادامه بده والا به نظر من ادامه دادن اشتباهه

چند سالته؟

هن؟من میگم ایشون شوهر منه))راسی جهازمو یزرشو شیوا دادا...ولی بقیه مادرشوهرام پشت گوش انداختن.بده جها ...

هیچ پروفمو میگم

ناح پسرمو ب هیچکس نمیدم جهازتم نمیدم😎🤌🏻

اینکه عاشقی و از زندگی بدون اون می ترسی طبیعیه ولی موندن کنار کسی که عادت کثیفی مثل رابطه با زن هرزه ...

من اسیربودم تو این زندگی ولی انقد عشق داشتم بهش ک هیکشی نفهمید ب هیشکی نگفتم ک چمه

من میمردم و زنده میشدم

سخته برام میترسم نتونم ازپس دوریش بربیام و ....

هیچ پروفمو میگمناح پسرمو ب هیچکس نمیدم جهازتم نمیدم😎🤌🏻

پسرتو مادر اصلیش قبلا بم داده با جهازش

الانم جین پیشم نشسته از وقتی ک از سربازی برگشته وردله منه

*دختر اینجا زشته داریم حرف میزنیم..بنده خدا اسی حالش خوب نیست زشته ما تو تاپیکش داریم راجب اینجور چیزا میحرفیم>

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوکن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻انیوی..این کل چیزی بود ک تو ذهنم بود...]     

این تقصیر تو نبوده ک اون خیانت کردهتو کم نبودی تو کم نیستی تو از سرش زیادی بودی ک قدرتو ندونست بحث ل ...

بخدانمیتونم جلواشکامو بگیررررررم

من چم بود ک ولم کرد

منو ندید چرا

عشقی ک بهش دارمو نیید چرا

همه میگفتن چرا بهش وابسته ای انقد عاشقش نباش بخداخوب نیس اینجوری

خونواده خودش مادرش خواهراش زنداداشاش خواهرزاده هاش

همه و همه میگفتن انقد عاشقش نباش داغون میشی 

ولی من وابستگیم بیشتر میشد

من سبزه ام

چشم ابرو موهام مژه هام مشکی پرکلاغی

هرکی منومیبینه بهم میگه از هند اومدی

موهام لخت

اصلانیاز ب عمل ندارم

ولی چهل میلیون پول جور کرده ریخته واسه اون جن.ده ک دماغشو عمل کرده

بعد ب من میگه پول ندارم گوجه بخرم فقط خیار خریدم

یا پول نداشتم مرغ بگیرم امشب سیب زمینی بخوریم

نمیدونه هیشکی من واسه این زندگی چیکارا کردم