2777
2789
عنوان

خیانتای پی در پی شوهرم و +عکس پیاماش ک دیروز داده

| مشاهده متن کامل بحث + 8653 بازدید | 265 پست

اینکه عاشقی و از زندگی بدون اون می ترسی طبیعیه ولی موندن کنار کسی که عادت کثیفی مثل رابطه با زن هرزه داره هم روحت را نابود میکنه هم خدای نکرده به جسمت آسیب میزنه

دندون لق را باید کند 

یمدت بدون اون اذیت میشی و تلخه ولی مطمئن باش موندن کنار همچین کسی با اسارت هیچ فرقی نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشقشم دلم پیششهبخدادارم باگریه تایپ میکنممن حالم بدونه اون داغونهوقتی هس هم همینممن کجابرم ک بتو ...

این تقصیر تو نبوده ک اون خیانت کرده

تو کم نبودی 

تو کم نیستی 

تو از سرش زیادی بودی ک قدرتو ندونست 

بحث لیاقته

بچه داری ؟

نه ولی خیلی تلاش کردم نشد

الانم ازاد گذاشته بودم ک بشم

ولی دو روزه پریود شدم

انگارخداهم بامن بوده فقط من عقل ندارم....

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...
من عاشقشم دلم پیششهبخدادارم باگریه تایپ میکنممن حالم بدونه اون داغونهوقتی هس هم همینممن کجابرم ک بتو ...

عزیزم خواهشا ازش دل بکن

اگه جدابشی کلی حسای خوب و جدید تجربه میکنی

و مهمترینش رهاییه.

گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.

تو این کارو نکردی ک اون لاشی کرده ابروی اون رفته تو ک گناهی نداری اسی خوب میشی مطمئن باش الان اولشه اینجوری ناراحتی بزا ی چن ماه بگذره خدارو شکر میکنی ک از زندگیت انداختیش بیرون خانوادت پشتتن؟ 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

عزیزم‌همون‌رابطه‌‌ی که انجام دادن خودش کلی جرمه

دو نفر محکوم‌میشن اگر اشتباه نکنم زندانی و شلاق هم دارند 

و بعدش هم‌خیانت....

اگر به جرمه خیانت(جنسی)شکایت کنید حتما بگید عقدی نداشتن و مراقب باشید عقد نامه جعلی درست نکنند

نه ولی خیلی تلاش کردم نشدالانم ازاد گذاشته بودم ک بشمولی دو روزه پریود شدمانگارخداهم بامن بوده فقط م ...

خوب طلاق بگیر میدونم خیلی سخته خدا واسه هیچکس نیاره ولی ازخدا کمک بخواه 

تو این کارو نکردی ک اون لاشی کرده ابروی اون رفته تو ک گناهی نداری اسی خوب میشی مطمئن باش الان اولشه ...

جین پروفت؟>>

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوکن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻انیوی..این کل چیزی بود ک تو ذهنم بود...]     

مرتیکه هوس باز...با اینکه رابطه جنسی داشته بازم دوسش داری؟اون بدن یکی دیگه رو دیده وانجام داده.خدایی ...

قبل ازمنم ی ازدواج داشته ...

بخدااون اولین کسیه ک تو زندگیم اومده

نمیدونم چمه 

نمیدونم چیکارکنم

من چهرشو یادم میاد دلم پر میزنه براش

عکساشو تا صب نگاه کردم

ولی اون باگوشی مخفیانه ش بااون زنه درحال حرف زدن بودن

درد همه وجودمو گرقته همه ی تنم روحم روانم خورد شده

ازمن چی مونده جز ی ادم که عتشق ی ادم عوضیه؟؟؟؟؟

گاهی ب خودم لعنت میدم میگم چرابهش فحش میدم عشقم نیس مگه...

من انقد خرم انقد احمقم

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...
جین پروفت؟>>

اره بشم:) 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

بااینکه منم عاشقشم.ولی اگرروزی این کاروکردپارودلم میزارن باوجودبی پناهی بادوبجه.اماگربمونم چون قدرت ندارم ونابودمیشن ازفکرش هی محبورم سرطفل معصومام خالی کنم

هرگزنمیخوام اسیب ببینن

بخاطر ی دستشویی هرزه که باشوهرم خوابیده.پس رفتن ترجیح میدم

جهنم ازهرچی پیش میادگبهاراززتده زنده مردن که

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

اره بشم:)

من شوهرمو از رو بند انگشتاشم میشناسم))

من چقدر مادرشوهر دارم

جین بچه همس

ولی شوهر منه>>

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوکن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻انیوی..این کل چیزی بود ک تو ذهنم بود...]