2777
2789

من دوستام قطره کیمیا رو از باسلام گرفتن گفت با یکی دوبار استفاده کل شپش‌ها مردن و تخمهاشون هم پوک شد

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شانه مخصوص دارن داروخانه بگیر بکش به موهات فقط شونه دندونه هاش چسبیده باشن فاصله نداشته باشن که شپش توش گیر کنه..شامپوشم دوبار بزنی تا یه هفته گم میشن 

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
دو بار دای لیس زدم نرفته

دای لیس نمیدونم چیه دوستام میگفتن کیمیا گرفتن و واقعاً خوب بوده دوستم سه تا بچه داره هر سه تاشون شپش گرفته بودن با این خوب شدن.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

هیچ درمان فوری وقطعی نداره جزاینکه به مدت٢ماه هر هفته ١بار ازکف سرتا۴ سانتی موهاتو سس مایونز بزنی. من دوتادختر دارم دو.سه بارگرفتیم .هربارباسس خوب شدیم.

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
هیچ درمان فوری وقطعی نداره جزاینکه به مدت٢ماه هر هفته ١بار ازکف سرتا۴ سانتی موهاتو سس مایونز بزنی. م ...

ن بابا الان یه روغن هست‌ تو داروخانه فقط‌یک بار بزنی خوب میشه منم گرفتم متاسفانه و موهام خیییلی بلنده

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱

اول از همون روغن بزن به موهات 

بعد برو همون شده یک ساعت شونه کن بریزه 

بعد بیا بیرون موهاتو اتو مو بکش از ریشه 

بعد بشین با روغن نارگیل با شونه مخصوص باز شونه کن 

هرروز ملافه رو بالشی هاتو با اب جوش بشور 

و هروز جارو کن همه جا رو مخصوصا حای خوابت 

من موهام خیلی بلنده این کارا رو هرروز کردم خوب شدم

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱