نوشمک_بنفشم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 341 عنوان باهمدیگه دعای توسل بخونیم؟ 78 بازدید | 13 پست هرکی میاد اعلام کنه همین الان دورهم یه دعای توسل بخونیم 🌟 1403/04/04 | 03:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرداد٦٥ عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1328 پاى درس بزرگان كه بشينيد تازه متوجه ميشيد كه اگر روزى دوبار دعاى توسل بخونيد باز هم كمه بى نظيره اين دعا دنيا رو انگشت چهارده معصوم ميچرخه انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد
نوشمک_بنفشم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 341 پاى درس بزرگان كه بشينيد تازه متوجه ميشيد كه اگر روزى دوبار دعاى توسل بخونيد باز هم كمه بى نظيره اين ... بیشتر توضیح میدید من خیلی دوست دارم بشنوم✨
مرداد٦٥ عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1328 بیشتر توضیح میدید من خیلی دوست دارم بشنوم✨ تمام بزرگان دين و اونايى كه تو مسير سلوك قدم برميداشتن با دعاى توسل متوسل ميشدن انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد
مرداد٦٥ عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1328 بیشتر توضیح میدید من خیلی دوست دارم بشنوم✨ سرعت استجابت اين دعا خيلى معروفه انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد
مرداد٦٥ عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1328 بیشتر توضیح میدید من خیلی دوست دارم بشنوم✨ اين دعا معروفه به كليد هر قفل انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد
نوشمک_بنفشم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 341 تمام بزرگان دين و اونايى كه تو مسير سلوك قدم برميداشتن با دعاى توسل متوسل ميشدن شنیدم هرکس یکبار بخونه هر روز پیش اهل بیت صاحب آبرو میشه ✨
نوشمک_بنفشم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 341 پاى درس بزرگان كه بشينيد تازه متوجه ميشيد كه اگر روزى دوبار دعاى توسل بخونيد باز هم كمه بى نظيره اين ... من بعد از شنیدن صحبت آقای بیگلریخدا توفیق داد بهم بخونم و خسته نشم ✨
مرداد٦٥ عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1328 شنیدم هرکس یکبار بخونه هر روز پیش اهل بیت صاحب آبرو میشه ✨ الهى اهل ضامن آبرومون باشن هميشه و در همه حال دشمن شاد نشيم انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد
نفسمان عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 5571 لطفا اگه دعا رو خوندید برای پسر ۸ ساله ی کاربر نفیسه که الان رو تخت بیمارستان هست دعا کنید 🙏
مرداد٦٥ عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1328 من بعد از شنیدن صحبت آقای بیگلریخدا توفیق داد بهم بخونم و خسته نشم ✨ تا ميتونى ديگرانو تشويق كن به خوندنش بى نظيره انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد
نوشمک_بنفشم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 341 لطفا اگه دعا رو خوندید برای پسر ۸ ساله ی کاربر نفیسه که الان رو تخت بیمارستان هست دعا کنید 🙏 همین الان دعا کردم
نوشمک_بنفشم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 341 ممنونم مهربون 🌹انشالله حاجت روا شوید ممنونم ان شاءالله