2777
2789
بله ۳ روزه😢😭

تسلیت میگم عزیزم من فکر کردم الان اینجور شده خدا خدا میکردم الکی باشه.

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط دعا میکنم سره کاری باشه.ادم عزیزشو دور از جمع از دست بده بعد نتو باز کنه بیاد گوگل تاپیک بزن ...

انشالله سرکاریه

اره همینو بگو

ولی کلا نباید تو نی نی سایت چیزشو باور کرد اخرش میبینی سرکاریه🤦🏻‍♀️

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

انشالله سرکاریهاره همینو بگوولی کلا نباید تو نی نی سایت چیزشو باور کرد اخرش میبینی سرکاریه🤦🏻‍♀️

متاسفانه راسته😔

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
تاپیک قبلی گفتی خودمو میخوام بکشم اینجا میگی مامانم خودشو کشت😐😒

شما اگه لباس بخری مامانت نمیره بخره؟؟؟چ ربطی داره اخه وای من چقدر خرم و تنها بودم اومدم اینجا صحبت کنم دلم باز بشه

شما اگه لباس بخری مامانت نمیره بخره؟؟؟چ ربطی داره اخه وای من چقدر خرم و تنها بودم اومدم اینجا صحبت ک ...

عزیزم من قضاوتت نکردم تسلیت میگم جواب ندادی گفتم شاید سرکاریه

انشاالله خدا به دلتون آرامش بده کاش دروغ بود تاپیکت متاسفم

درد دل کن تا خالی شی من از تاپیکت میرم که بقیه باهات همدردی کنن

اره بهتر میدونم افسردگی و خودکشی یعنی چیتجربه دارمخدا نصیبت نکنه عزیزم

منم خواهر برادر جوونمو از دست دادم خوب میدونم مرگ عزیز چیه تجربه کردم

انشاالله کسی داغ نبینه سخته ولی خودکشی نداشتم و افسردگی تا حدودی داشتم درک میکنم

منم خواهر برادر جوونمو از دست دادم خوب میدونم مرگ عزیز چیه تجربه کردمانشاالله کسی داغ نبینه سخته ولی ...

عزیزم امیدوارم خدا کمکت کنه از این غم گذر کنی. خیلی سخته. من پدرم افسردگی داشت و خودکشی کرد و معجزه وار زنده موند.🥺

ازت خواهش میکنم برو پیش روانپزشک دارو برات بده قدرت پیدا کنی از شوهرتم جدا بشی کم کم.

🧿
عزیزم امیدوارم خدا کمکت کنه از این غم گذر کنی. خیلی سخته. من پدرم افسردگی داشت و خودکشی کرد و معجزه ...

مرسی عزیزم💋

خداروشکر شوهرم خوبه پسر۷ساله دارم ولی همیشه یه غم بزرگی گوشه ی قلبم هست تا همیشه

ولی من خودمو جمع کردم بعداز مرگ داداشم بخاطر شوهر و بچم انشالله غم نبینید سخته سخت