2777
2789

سلام. خانوما من میخوام روز تخمک گذاری اقدام کنم میخوام قبلشم از جوش شیرین استفاده کنم ولی نمیدونم چطوری؟ باید توی وان بریزم بشینم داخل وان؟؟؟

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه واسه پسر میخای اینکارو نکن اصلا. جوش شیرین نطفه رو ضعیف میکنه. اگه خیلی شانس بیاری لقاح شمیایی نشه توی 5.6ماهگی واست دردسر میشه. از خوراکیایی استفاده کن ک قلیایی هستن مثه انگور و توت فرنگی و...

من خودم ی شکست خورده ام توی استفاده از جوش شیرین و دگ اینکارو نمیکنم

یه جاهایی خوندم باید با پنبه خیس بزنی یه جا هم از دوش واژینال استفاده کنی. اصلا نمیدونم چیکار کنم

اگه واسه پسر میخای اینکارو نکن اصلا. جوش شیرین نطفه رو ضعیف میکنه. اگه خیلی شانس بیاری لقاح شمیایی ن ...

روی توت فرنگی هم شک دارم. بعضیا میگن اسیدی میکنه. گیج شدم

بله همسرم پسر دوست داره. بیشتر بخاطر اونه. آرزوش داشتن یه پسره

عزیزم منم مثل شما بودم همیشه آرزوی پسر داشتیم تماما رژیم پسر داشتن و رابطهامونم تنظیم کردیم اما خدا نخواست و خیلیم از لحاظ روحی اذیت شدیم به نظرم هرچقد بیخیال باشی بهتره رو یه جنسیت کلید کنی برعکس میشه 

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظرتیم کوچولوی مامان    

یکی از دوستان گفتن لقاح شیمیایی. کسی میدونه یعنی چی؟ من اولین باره میخوام اقدام کنم

عزیزم میتونی یه قاشق جوش شیرین داخل یه لیوان اب کامل حل کن با سرنگ بدون سوزن داخل واژن تخلیه کن چندب ...

منم اینجوری میکردم و بچهم هم پسر شد ولی واقعا خدا باید بخواد فقط سالم و صالح باشه 

خدایا همسرم و پسرم و نی نی تو دلمو به خودت میسپارم خدایا شکر
منم اینجوری میکردم و بچهم هم پسر شد ولی واقعا خدا باید بخواد فقط سالم و صالح باشه 

خدا نگهدار پسرت باشه عزیزم