2777
2789
عنوان

بین دو راهی گیر کردم شما بودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 83 پست
پولشم برا خودم بردارم      

دقیقا داشتم برات همین و مینوشتم

با پولش اسم خودش و سفارش بده برات دستبند طلا بزنن بنداز دستت.

بگو عشقم اینجوری هرلحظه جلوی چشامی😁❤

محبت و گدایی نکن تو خودت پیداش  کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا حس مثبتی از پول دادن ندارم یه کادوی ارزون تر و فکر شده رو ترجیح میدم به پول چون بالاخره ...

وای چه ایده باحالی خواااااااااااب

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
دلم خالی شد واقعا؟ آخه من معمولا سورپرایز و ... میکنم و کلی عشقولانه اون معمولا فقط مالی! مثلا یه چ ...

نمیگم کارت اشتباهه نه اتفاقا خیلیم خوبه

ولی در حد تعادل

ما زنا شاید ازین همه سوپرایز خوشحال بشیم ولی دنیای مردا فرق میکنه یه جایی تو دلش میگه وای بسه دیگه اینقد بچه بازی

مثلا ایده دوستمون ک گفت خونواده ها رو دعوت کن خوب بود یه شام بده دورهمی

بعدم یه جشن کوچولو و دادن هدیه

درمورد اون حرفمم یه وقت برداشت غلط نکنی به شوهرت محبت کن ولی در حد تعادل

محبت زیادش مردا رو زده میکنه مرد همیشه تشنه چیزیه ک کم داره  

من تکیه به دیوار تو کردم؛ عجب حس قشنگی...

دقیقا داشتم برات همین و مینوشتم با پولش اسم خودش و سفارش بده برات دستبند طلا بزنن بنداز دستت. بگو ...

خودش بهم کادو عروسی دستبند و گردنبند اسمشو داد اینقد اونروز خندیدم که نگو

شوهرم کارش رباتیکه خودشون ازین جورچیزا زیاد دارن! ولی ایدش عالیه خدایی منم از سره کار رفتن متنفرم ا ...

[QUOTE=44800175]

نمیدونم چرا حس مثبتی از پول دادن ندارم یه کادوی ارزون تر و فکر شده رو ترجیح میدم به پول چون بالاخره اون پول توی زندگی خرج میشه دیگه نمیره واسه خودش تفریح کنه
داداشم یه بار تولد زن داداشم زنگ زده بود به مدیر زن داداشم و بهش گفته بود تولدشه و ازش خواسته بود با خانومش تماس بگیره و بگه فردا تعطیله و نیاد سر کار
زن داداشم این تعطیلی رو گذاشته بود به پای دست تقدیر 😂
از نظر من لذت خواب صبح میتونه یک کادوی کامل به حساب بیاد 😂

البته میگی نمیشه 

اشکال هم نداره مرخصی هاتونو برای سفر نگه دارید من بودم اگر کادو نمیدادم شاید انقدر برای تولد هزینه نمی کردم و میذاشتم برای یه سفر

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
خودش بهم کادو عروسی دستبند و گردنبند اسمشو داد اینقد اونروز خندیدم که نگو

مادرشوهرمنم اسم پسرش و بهم هدیه داد😁

ست ساعت هم خوبه.من کلا هرچی نظر بدم باید خودت توش ذینفع باشی.دلم نمیاد همه رو یه طرفه خرج کنم😁😂

محبت و گدایی نکن تو خودت پیداش  کن 

باریکلا به بانوی خوش ذوق👏👏👏👏👏👏 ....

ولی خدایی مرفه بی درد هستینا دو هفتصد فقط هزینه تولد 😆

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
نمیگم کارت اشتباهه نه اتفاقا خیلیم خوبه ولی در حد تعادل ما زنا شاید ازین همه سوپرایز خوشحال بشیم و ...

آقا دلم یه جوری شد

آخه من خیلی احساساتیم همش دارم قربون صدقش میرم 

حواسم بهش هست

یعنی سورپرایزش نکنم؟ خانوادشو پارسال گفتم آخه دوباره عین پارسال؟