2777
2789
عنوان

بین دو راهی گیر کردم شما بودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامت خیلی هیجان انگیزه ولی کاش این وسط سر کار رفتنه نبود ☹️ 

برای کادو قبلا هم توی یه تاپیک دیگه گفتم من برای شوهرم کوادکوپتر گرفتم

از این پرنده هایی که حرفه ای پرواز میکنن دوربین داره و حسابی یه چیز باحالی از آب در اومد

مجنون و دیوانه ش شده بود البته من فقط پولشو حساب کردم خودش رفت خرید 

سوپرایز ما در همین حده 😂😂😂😂😂

به بودجه ت هم میخوره اقایونم که عااااشق پروازن بهش فکر کن 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
پیارسال اینکارو کردم

هیچ تایمی برای سفر ندارین؟

ب نظرم یه سفر حتی دو روزه با یه هدیه عالیه.

سوپرایز خانوادگی هم خوبه.بگو شام بریم بیرون بعدم اونجا خانواده شما و همسرتون با کیک و بادکنک و فشفشه استقبال کنن

محبت و گدایی نکن تو خودت پیداش  کن 
برنامت خیلی هیجان انگیزه ولی کاش این وسط سر کار رفتنه نبود ☹️  برای کادو قبلا هم توی یه تاپیک ...

شوهرم کارش رباتیکه خودشون ازین جورچیزا زیاد دارن! ولی ایدش عالیه خدایی

منم از سره کار رفتن متنفرم اما چه کنیم کاره دیگه! منم مرخصیامو نمیتونم خرج کنم لازمش داریم

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

اینکه اینقد همو دوست دارین و به فکر همین خیلی خوبه آفرین

ولی اگه ازین بچه مایه دارا بودی میگفتم عیب نداره برو بیشترم خرج کن

ولی چون میگی با خون دل جمع کردم میگم اینقد خرج نکن زیادیش میکنه

ببخشید اینو میگما ولی سعی نکن محبت شوهرت واسه تولدشو تو بهتر جبران کنی؛ میخوره تو ذوقش

اینو من نمیگما روانشناسا میگن

مرد همیشه باید تو محیت کردن یه سرو گردن از زن بالاتر باشه وگرنه یه جایی زده میشه 

بجای این همه کار که گفتی یکیشو انجام بده

مابقی پولم نگه دار واسه خودت

البته این نظر شخصی منه 

من تکیه به دیوار تو کردم؛ عجب حس قشنگی...

هیچ تایمی برای سفر ندارین؟ ب نظرم یه سفر حتی دو روزه با یه هدیه عالیه. سوپرایز خانوادگی هم خوبه.بگ ...

نه متاسفانه نمیتونه مرخصی بگیره والا خودمم عاشق سفرم

تولد با خانواده رو پارسال گرفتم

دوتایی رو پیارسال

با دوستا سال اول ازدواج

اینکه اینقد همو دوست دارین و به فکر همین خیلی خوبه آفرین ولی اگه ازین بچه مایه دارا بودی میگفتم عیب ...

دلم خالی شد واقعا؟ آخه من معمولا سورپرایز و ... میکنم و کلی عشقولانه

اون معمولا فقط مالی! مثلا یه چیز توپ برام میخره خوب منم فکر میکردم خوبه دیگه

فکر میکردم عادیه

نه متاسفانه نمیتونه مرخصی بگیره والا خودمم عاشق سفرم تولد با خانواده رو پارسال گرفتم دوتایی رو پیا ...

پس یه سوپرایز وااااقعی

نه تبریک بگو و نه هدیه بخر

به روی خودتم نیار

این دیگه ورژن بالاتر از سوپرایزه،شوکه میشه😁

محبت و گدایی نکن تو خودت پیداش  کن 
شوهرم کارش رباتیکه خودشون ازین جورچیزا زیاد دارن! ولی ایدش عالیه خدایی منم از سره کار رفتن متنفرم ا ...

نمیدونم چرا حس مثبتی از پول دادن ندارم یه کادوی ارزون تر و فکر شده رو ترجیح میدم به پول چون بالاخره اون پول توی زندگی خرج میشه دیگه نمیره واسه خودش تفریح کنه 

داداشم یه بار تولد زن داداشم زنگ زده بود به مدیر زن داداشم و بهش گفته بود تولدشه و ازش خواسته بود با خانومش تماس بگیره و بگه فردا تعطیله و نیاد سر کار 

زن داداشم این تعطیلی رو گذاشته بود به پای دست تقدیر 😂

از نظر من لذت خواب صبح میتونه یک کادوی کامل به حساب بیاد 😂😂😂  البته اگر بشه

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است