2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم ازپس زندگیم بربیام

105 بازدید | 3 پست

خونمون ازطویله هم ریخت وپاش تروکثیف ترشده هرچی تمیزمیکنم فایده نداره پسرم که دوسالش پشت سرم دوساعت نشده ریخته بهم واقعا نمیرسم بچه هام یکیشون شیش ماهش یکیشون دوسالش اصلا دیگه دلم نمیخادتمیزکنم همش دارم کارمیکنم ولی نمیرسم خب آدمم ربات که نیستم خسته نشم بقیه چجوری به کاراشون میرسن خونشونم تمیزمن واسه هرکدوم ازبچه هابایدغذاجدا بپزم واسه خودمون یه مدل دیگه یعنی روزانه سه جور غذا بایدبپزم خب کلی ظرف نشسته میشه یهو مثل امشب میبینم دیگه قابلمه تمیزنیست وقتم نیست تویه قابلمه که سایزش کوچیک بود برنج گذاشتم شفته شدنمیدونیدچقدحس بدی داشتم قراربود وام فرزندآوری بچه هارو بدم ظرفشویی که اونم معلوم نیست کی بدنش چندماه دیگه شوهرم اهل غرزدن نیست مثلا برنج خراب شد نخورد ولی چیزیم نگفت اهل کمک کردنم نیست نود ونه درصدکاربچه هاباخودم خسته شدم من هیچوقت آدم خیلی تمیزی نبودم ولی دیگه اززندگیم چندشم میشه کمکیم یه جای کوچیکیم کسی نمیشناسم بگم بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن غذایی بپزی که همه بخورن 

غذا که میخورین زیر انداز بنداز که همه جا کثیف نشه 

ظرف رو همون موقع که در اومد بشور 

بچه ها رو عادت بده یه جای مشخص بازی کنن زیرشون زیر انداز بنداز بعد بازی جمع کن 

تو زندگی منتظر معجزه نباش. خودت معجزه زندگیت باش