2777
2789
عنوان

بین دو راهی گیر کردم شما بودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا دلم یه جوری شد آخه من خیلی احساساتیم همش دارم قربون صدقش میرم  حواسم بهش هست یعنی سورپرا ...

عزیزم محبت کردن خییییلی هم خوبه

من نمیخوام خدایی نکرده زندگیتو سرد کنم

اگه فک میکنی شوهرت اینجوری جذبت میشه خوب تو بیشتر محبت کن

ولی من اعتقاد پیدا کردم محبت باید دوطرفه باشه و زن بیشتر دریافت کننده باشه این نرم طبیعیه زندگیه؛ یه جور قانونه بنظرم تا همه چیز درست پیش بره

من تکیه به دیوار تو کردم؛ عجب حس قشنگی...

عزیزم محبت کردن خییییلی هم خوبه من نمیخوام خدایی نکرده زندگیتو سرد کنم اگه فک میکنی شوهرت اینجوری ...

من شخصا چه محبت کنم چه نکنم چیزی دریافت نمیشه 😆😆شانس منه دیگه

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
عزیزم محبت کردن خییییلی هم خوبه من نمیخوام خدایی نکرده زندگیتو سرد کنم اگه فک میکنی شوهرت اینجوری ...

تا الان تو زندگیم اینجوری نبوده اما حتما راجبش میرم میخونم ممنون

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
من شخصا چه محبت کنم چه نکنم چیزی دریافت نمیشه 😆😆شانس منه دیگه

من فکر میکنم خوب مردا اندازه ما احساساتی نیستن اونا با کار کردن و رفع نیازامون عشقشونو نشون میدن مرد عشقولانه خیلی کمه شایدم من اینجوری فمر میکنم اما همین که شوهرم به فکر من و زندگیمه حس خوب بهم میده(البته یه وقتاییم غصه میخورما اما خوب چه میشه کرد)

هدیه کم یا زیادش مهم نیس مهم بیاد هم بودنه. بنظر منم سعی کن از آقات کمتر خرج کنی .... که سرخورده نشه

کمتر خرج میکنم بیشتر سورپرایز و عشقولانه بازی درمیارم

کادو اون برا تولدم طلا بود فکر کنم خیلی بیشتر از این مبلغ من بود

من فکر میکنم خوب مردا اندازه ما احساساتی نیستن اونا با کار کردن و رفع نیازامون عشقشونو نشون میدن مرد ...

این تجربه شخصی زندگی منه

گاهی ک به شوهرم زیادی محبت میکنم اوایلش خوبه ولی کم کم شوهرم دور میشه 

ولی گاهی ک خودداری میکنم میبینم این شوهرمه ک میاد سمتم و بهم محبت میکنه

اون حس دست پیدا کردن توش فعال میشه

بعد به این نتیجه رسیدم مردام میتونن محبت کنن اگه ما بهشون فرصت این کارو بدیم

من تکیه به دیوار تو کردم؛ عجب حس قشنگی...