2777
2789
عنوان

بین دو راهی گیر کردم شما بودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 83 پست
منم برنامه ریختم واسه تولد شوهرم یک و خورده ای جمع شد و الان همه رو خرج کردم! فکر کنم یه کیک براش بخ ...

خسته نباشی دلاور    ولی جدا از شوخی همینکه زن و شوهر به فکر هم هستن خیلی خیلی عالیه آدم اینقدر این روزا از بی مهری زن و شوهرا چیز میبینه و میخونه این جور چیزا رو که می شنوه روحیش عوض میشه

به نظرم بهش پول اينا نده اين جورى انگار از سر خود وا كردنه و انجام وظيفه البته نظر منه ها  اول ...

خودمم همینجوری فکر میکنم ولی خوب کیه پول دوست نداشته باشه خخخ

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من سوپرایز کردن خیلی بیشتر حال میده و کادوشم همیشه جلوی چشمشه ولی پول بدی خرج میشه تموم میشه ولی دیگه انقدر صبح تا شب سوپرایزش نکن همون مهمونی استخر و کادو کافیه 

عشقم پسرم😘😘😘

اون استیکر نی نی سایت قبلی بود که دو دست رو زده بود زیر چونه با چشمهای درشت و مژه بلند به بالا نگاه می کرد و تند تند پلک میزد. الان جاش خالی هست اینجا  

نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐

منم احتمالن 600 داشته باشم...براش نیم سکه میخرم...😞

که اون برا تولدم که ماه بعدیشه اگه پولش کم اومد نیم سکه رو خرج کنه و دوربین حرفه ای برام بخره😆😆

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
عزیزم اینکه میگی خون دل خوردی و این پول ر جمع کردی وحالا می خوای همشو واسه شوهرت خرج کنی نشون میده ک ...

ممنون آره خودمم کادورو بیشتر دوست دارم یعنی از سورپرایزاش کم کنم؟

من فقط اومدم بگم اگه میخوای سوپرایزش کنی دو یا سه روز قبلش باشه!الان دیگه روز تولدش منتظر کادوئه خیل ...

خوب صبح هیچوقت فکرشو نمیکنه چون من خیلی خواب آلوئم بعدم تو استخر سورپرایز میشه دیگه؟

به نظر من سوپرایز کردن خیلی بیشتر حال میده و کادوشم همیشه جلوی چشمشه ولی پول بدی خرج میشه تموم میشه ...

آخه تو استخر که نمیتونم خودم برم!