2777
2789

سلام

اولای شهریور تولد شوهرمه و هر سال یه جوری سورپرایزش کردم و خدایی تولد امسالم سنگ تموم گذاشت!  

من بودجم الان 2میلیون و نیمه  

دو کار میتونم بکنم ببینید بنظرتون کدوم بهتره؟

اول : صبح یه صبحونه سورپرایزی با تزیین و گل سفارش بدم که قبل از رفتنمون سر کار بیارن دره خونه و تولدشو تبریک بگن(ساعت 6.30 صبح)  

یک عینک آفتابی مارکی که دوست داره بخرم   بعد آخر شب ماشینشو پر از بادکنک کنم و این کادو رو بزارم توش تا صبح که میخوایم بریم سرکار بعد از این صبحانه سورپرایزی باز تو ماشین سورپرایز بشه بعد دیگه خوب فکر میکنه تولد تموم شد  

یه مهمونی پسرونه تو استخر هماهنگ کنم با کیک و اینا عصر یا شب دوستاش زنگ بزنن که میای بریم استخر اونم پایه ی استخر و بره اونجا سورپرایز بشه باز (البته نمیدونم استخر روباز برای شب بگیرم یا روبسته برای عصر؟  )

دوم: این 2700 رو بهش کادو بدم یا بصورت کارت هدیه یا سکه ای چیزی یا مثلا تراول بگیرم بدم گل بزنن!  

خون دل خوردم تا این پول جمع شدا اما میخوام همشو خرج کنم حالا نظر شما چیه؟ اگه ایده دیگه ای هم دارین استقبال میکنم  

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

سلام..پیشاپیش‌مبارک...آخه یه چیزی هست...۲۷۰۰ واسه یورپرایز خیلی زیاده..‌من بودم کاری میکردم که ۲ تومانش واسش بمونه بهش کادو بدم...بقیشو واسه سورپرایز خرج میکردم...مسافرت نمیخوای ببریش

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام..پیشاپیش‌مبارک...آخه یه چیزی هست...۲۷۰۰ واسه یورپرایز خیلی زیاده..‌من بودم کاری میکردم که ۲ توم ...

نمیتونه بیاد! خیلی تو کارش گیره 

مثلا چه جوری؟

نمیتونه بیاد! خیلی تو کارش گیره  مثلا چه جوری؟

پس‌۲‌ تومان بهش بده ۷۰۰ واسه مهمونیش خرج کن

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

به نظرم بهش پول اينا نده اين جورى انگار از سر خود وا كردنه و انجام وظيفه البته نظر منه ها 

اولى ها كه گفتى عالى بودند اين جورى بهش يك حس عالى مى دى كه برات مهمه و دوستش دارى و كلى فكر كردى و....

تازه براش خاطره هم مى شه 

عزیزم اینکه میگی خون دل خوردی و این پول ر جمع کردی وحالا می خوای همشو واسه شوهرت خرج کنی نشون میده که چقدر عشق عمیقی هست بینتون از صمیم قلب بهتون تبریک میگم و امیدوارم همیشه خوشبخت و سعادتمند باشین پیشنهاد من اینکه براش کادو بخری چون اگه پول بدی خرج میشه و لی کادو همیشه جلو چشمش هست و یاداورد عشقتون

میخوای حتما عین ۲۷۰۰ خرج شه؟؟؟ اگر نیاز مالی داره خوب میتونی دوتومن بهش بدی و یه تولد کوچولو هم بگی ...

تولد دو نفره؟ استخر تعطیل؟ آخه سه ساله اینجوری تولد گرفتم ولی فکر بدیم نیست