2777
2789
ببخشید ولی یه بارم منو بی دلیل تعلیق کردید قسمت دلیل هم خالی بود بدون دلیل یک ماه تعلیق شده بودم

من همیشه مینویسم حتی سایت شلوغ باشه دو دقیقه وقت میذارم توضیح میدم که چرا لغو شدین مگه این که تاپیک زده باشین سیاسی جنسی اینا که معلومه فقط میزنیم سیاسی 

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه مینویسم حتی سایت شلوغ باشه دو دقیقه وقت میذارم توضیح میدم که چرا لغو شدین مگه این که تاپیک ...

عزیزم اصلا جلو علت خالی بود چیزی نوشته نشده بود‌ 

منم چون کلا یه اکانت دارم نتونستم  پیام بدم بهتون 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
برای بار دوم عاشقت شدم😂😂

هر کس رو واسه فحش تعلیق میکنیم میان میگن ما فحش ندادیم چرا تعلیق شدیم بعد میرم نگاه میکنم می بینم فحشهاش رو باید بزنم گوگل معنیشو ببینم  

هر کس رو واسه فحش تعلیق میکنیم میان میگن ما فحش ندادیم چرا تعلیق شدیم بعد میرم نگاه میکنم می بینم فح ...

گوگل چرا من واست معنی میکنم 😂😎

گوجه سبز هستم کاراگاه نی نی سایت 🧡😎 یک عدد کیدرامری 🥰
مگه میشه به همه توهین کرده باشه لغو نشده باشه؟ حتما شده

نه عزیزم 

ببین من دوس ندارم تگش کنم چون فحش نمیده فقط لجتو در میاره بعد مجبور میشی خودت فحش بدی در واقع با تخریب کردن روح و روانتو ب هم میریزه

دیروز یه تاپیکی بود ک پربازدید شد و عنوانش این بود( این کاربر حالت روانیه درستی نداره و حواستون باشه )و بعد تعطیل شد   اون کاربر مورد نظر خدایی هیچکس ازش دل خوشی نداره

متاسفانه من نمیتونم اسکرین بگیرم از حرفاش

شما به اینا میگین نقل و نبات؟ ما میگیم فحشhttps://www.ninisite.com/Discussion/Topic/13919502/بیاید-ع ...

عزیزم اگه دقت کنی میبینی اون حمله کرد سمتم

انگار ما بدهکار هم شدیم

میبینی که من سوال پرسیدم به من گف عقده‌ای حالا کاری ندارین اونو منو کار دارین؟

سایت عالیه واقعا

کلی مرد میام فحش میدن و کلی زن دیگه کاری ندارین حالا منو کار دارین؟

درست تایپک بخونین ببینین اون توهین کرد اول

کاربری دست دوتا رفیقه که وقتی تعلیق میشه میاد رو اکانت من(مجرد و مجرد🌱)

سلام چطورید؟عیدتون مبارک فردا ناهار پیتزا در خدمت باشیم میگم قوانین سایت رو فکر کنم شواری امنیت هم ن ...

سلام عزیزم قربونت برم ممنون عید شما هم مبارک، به به پیتزا  

عزیزم اگه دقت کنی میبینی اون حمله کرد سمتمانگار ما بدهکار هم شدیممیبینی که من سوال پرسیدم به من گف ع ...

اول دوم نداره هر کس توهین کنه لغو میشه اون کاربرم لغو شده

سلام عزیزم قربونت برم ممنون عید شما هم مبارک، به به پیتزا

دخبر من هم مثل شما عاشق پیتزاست 

فردا تولدشه کادو من هم پیتزاست

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ