2777
2789
نه عزیزم ببین من دوس ندارم تگش کنم چون فحش نمیده فقط لجتو در میاره بعد مجبور میشی خودت فحش بدی در وا ...

خب توهین نمیکنه منم دستم بسته اس نمیشه بی دلیل بست بعدم اینطور کاربرا رو من نمیبندم چون همه میشناسن باهاش کل کل نمیکنن و نادیده میگیرن الان ببندم دو دقیقه بعد عضو میشه بعدم واسه این موضوع سه روز میشه بست بعد از سه روز میاد و یک اکانت جدید هم داره

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشت نبود الکی گزارش زدن برام بحث انتخابات بود گفتن سیاسیه🥺💔

خب ممنوعه دیگه حتی پست بذارین تو این تاپیکها هم ممنوعه در مورد انتخابات و رای هر تاپیک و پستی ممنوعه

خدایی من عاشق نی نی یار 5🤣🤣

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
نی نی یار نیمه عمر پلوتون با اون همه عظمتش ۲۵۰۰ ساله اونوقت یه کاربری تا ابد؟

🤣🤣🤣🤣🤣

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

1500 ساله ببندیم خوبه؟

سلام عزیزم خسته نباشید 

یه سوال شما آی پی ها رو می بینید؟ 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام من ی سال پیش ی کاربریم تعلیق شد ب علت اینکه قوانینو نخونده بودم اولین تاپیکم تازه وارد شده بودم ...

@niniyar_5 لطفاً ی نگا کنید جواب بدید 

این کاربریمم فقط لایک کردم ی پستو نمیدونم چرا تعلیق شد اخه🥺 اینو @magic__fairy

Loving you is a losing game...💔                             _Arcade                                                                 💜Love yourself 
تولدش مبارک بهترین کادو

ممنون 

همینطوره❤️

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

@niniyar_5 لطفاً ی نگا کنید جواب بدید این کاربریمم فقط لایک کردم ی پستو نمیدونم چرا تعلیق شد اخه🥺 ...

تو تماس با ما شماره ای که عضو بودین بدین باز میکنه