2777
2789
عنوان

خانمای شمالی لطفا بدویین😇

172 بازدید | 14 پست

سلااام، خانمای شمالی خوشگل، ما میخوایم بیایم شمال، ننیدونیم دقیقا کحا الان خوش آب و هواتره که زیاد گرم نباشه، و اینکه مهمترین نکتش دنبال یه جنگله خفن هستیم که کلبه احاره ای داشته باشه، یعنی دقیقا تو دل جنگل باشه، همچین منطقه ای میشناسید ایا؟ کل برنامه های رزروی و اقمتگاهها رو هم چک کردم اونجور جنگلی نبودن، یعنی بکر نبودن. دوست دارم بکر باشه حتما.

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی از ماجراهای جنگلهای شمال بی خبری👩🏻‍🦯😂

وااای هیجانم بیشتر شد، میخوام برم تو دل جنگل با رفیق پایم فیلم ترسناک ببینم🥹

وااای هیجانم بیشتر شد، میخوام برم تو دل جنگل با رفیق پایم فیلم ترسناک ببینم🥹

من ی مدت قشم ساکن بودم قشم ی جایی کمی ددرتر از شهر ی ساختمون بزرگ متروکه هست که خونه سازمانی بوده 

اینقد همه ساکنا گزارش از جن و شتر بی سر و...دادن که خود سلزمان دستور تخلیه شو داد بعد خب ساختمونه دیگه سایبون داره محیطش خیلی وقتا مسافرا میومدن نمیدونستن اونجا چادر میزدن بندگان خدا🏃🏼‍♀️گفتم حداقل شما دونسته بری

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من ی مدت قشم ساکن بودم قشم ی جایی کمی ددرتر از شهر ی ساختمون بزرگ متروکه هست که خونه سازمانی بوده ای ...

من اصلا اعتقاد به جن و اینا ندارم، ولی فیلماشو زیاد میبینم

اینقدر بکر رو خودتون باید برید کمپ بزنید تو جنگل

آخه بچه کوچک داریم، هم خودمون هم همسفرمون، مگر اینکه ون کمپینگ داشته باشی که نداریم🥹 بزرگترین آرزومه داشتنش، البته اون خفناش،